• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    ahoj, dotaz. chystam se zmigrovat z blackberry na jiny system. a ted mi prijde zajimava nova lumia 550. v cem to ma hacek ze je tak levna? :)
    rad bych zustal velikostne pod 5'', takze tam moc prostoru k manevrovani neni, kdyz takove veci jako 735 uz mizi z obchodu.
    ACID
    ACID --- ---
    TOOMIX: mam na plose dlazdici "baterie", ukazuje i zbyvajici cas a muze se probarvovat podle procent, problem ale je, ze se aktualizuje po pul hodine, takze pokud necim cucas baterku, muze byt udaj znacne mimo.. to pak stejne musim klasicky zatahnout za vrch alespon o ten centak
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    TOOMIX:
    Nebo si nainstalovat INSIDER https://www.microsoft.com/cs-cz/store/apps/insider-pro/9wzdncrcws68 , existuje i free verze.

Mimochodem, ted s nim mam trosku problem, neaktualizuje mi tu ikonku na plose, cca poslednich 14 ni.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NECROMAN: dlouhodobě jsem přestal používat.. vadilo mi par drobností, zkusim se k tomu zase vratit a neco sepsat, ale je to trochu problém, protože důvodem k nepoužívání byla nekomunikace s GPS... Nenašlo mě to, resp. hlásilo poloha nedostupná. Restart, reinstal, nic nepomohlo..
    KEJML
    KEJML --- ---
    NECROMAN: SHITTIE: Za výškový porfil bych se přimluvil všema deseti. V žádným mým mobilu jsem mapovou aplikaci, která by to zvládala nikdy neměl a přitom je to občas velice užitečná funkce.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    TOOMIX: Ve WP si můžeš dát na plochu dlaždici spořiče baterie, případně je stav viditelný v Action center.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Existuje možnost, jak do ukazatele stavu baterie dostat číselný údaj?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LADINEK: tak slo by vsechno, otazka je co budou priority pro nove funkce a aby to pak nebylo preplacane, ale pisu si :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NECROMAN: slo by do toho pridat jeste tu historickou mapu ?
    ACID
    ACID --- ---
    NECROMAN: moznost zadat si na trase prujezdni body, obcas to chybi..
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    NECROMAN:
    Treba vyhledavani jak podle cisel popisnych, tak podle orientacnich? Stejne jako to umi normalni mapy na webu? Nekdy to jde a nekdy ne.

Moznost zapinat a vypinat si objekty na zobrazene mape, napriklad restaurace, bankomaty, letiste, atd..

Moznost prepnout se do StreetView.

Moznost zobrazit si kompas?

Moznost logovat trasu a zobrazit si ji na mape a treba poslat link/obrazek se zobrazenou trasou?

Naslo by se par dalsich napadu, jak z toho udelat slusnou appku :-)
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    NECROMAN: mi by se libilo, kdyby se pri naplanovani trasy na kole zobrazoval vyskovy profil trasy - jako na webu :) a obrazovka v mape by se pak jeste mohla posouvat s aktualni pozici ve stredu displeje - ted to jen zobrazuje postupne useky trasy s pokyny.

jo a kolega vedle hlasi, ze mu to obcas pri prepnuti z turisticke na letni mapu neprepne korektne podklady - zustanou videt treba vrstevnice, turisticke stezky pres silnice atd. mapy ma stazene i offline...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ETHAN: to ja take, ale roadmapa zatim pocita jen s updaty WP8 appky.
    Tipuji, az vyjde finalni Windows 10 Mobile a bude tu par mesicu, telefony dostupne, update pro stare taky, tak se o tom bude mozne realne bavit, ale do te doby asi moc ne :(
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ELHO_CID: same here
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NECROMAN: Stávalo se mi, že vypadávaly mapové podklady (byla vidět jen souřadnicová síť), ale aktualizoval jsem je a OK.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: K Mapám žádné výhrady :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NECROMAN: Škoda, já pořád doufám v univerzální aplikaci.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Prave ted pracujeme na update Mapy.cz appky pro Windows Phone, tak pokud mate nejake bugy nebo napady na zlepseni, tak sem s nimi a my se na to podivame :)
    Poznamka, tabletova verze se zatim neplanuje, pokud mate tento dotaz.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: Právě to frajeři dávali na twitter
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: to bude nejaky stary render... a nebo Remote Desktop na full Windows 10 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam