• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VLAKODLAK: To zní skvěle!
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK: A ještě bych zapomněl na tu featuru co si nepamatuju jak se jmenuje, kdy telefon ukazuje čas když je zamčenej... vidim po stranách jak podsvícení displeje jede docela doost výrazně a nevim, jak to teda šetří baterku :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    VLAKODLAK: A já se těšil, že si jí v pátek osahám. Sám budu taky muset něco řešit, ta koupel v polívce mojí L1020 vůbec neprospěla a už půl roku mě zlobí. Akorát ty prachy nějak nejsou...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CHESUS: Telefon zamrzne když dám Brightness na 0% (bo základní nastaveni 25% jako minimum je na mě docela světlé) v nastavení a chci to přepínat v rolovací liště v menu. Dále když držím zpětný tlačítko na ten přehled všech běžících oken a chci jezdit mezi nima, nějak se to občas vysere a celej screen se zaplní spodní lištou (jakože je tam hodněkrát) a ta plynulost nic moc, navíc se zahřívá v ruce při normál používání. 635 se zahřeje až po hodině co na ní mladá pod peřinou hraje solitare :D
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    VLAKODLAK: to byl fofr.) naky detaily pls?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK: Tak nic, mouchy se tak rozrostly že vracim. Moje staříčká 635 s půlgigem RAMky a wp8.1 je ve srovnání s těmahle wp10 a timhle telefonem mistr světa v lehké váze... :(
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Už mam 550tku, za ty prachy si myslim že luxus :) mouchy to má, ale tak...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    BOPA: Pri startu se sim deaktivuje a do dalsiho startu nepujde.
    To same jde udelat s vlozenou sim kdykoliv.

Windows Phone 8.1, ale v 10 by se to nemělo lišit.
    Mám dobré zkušenosti s Dual sim na Nokia 730
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    V Alze a dalsich eshopech uz maji skladem Lumia 950 a 950 XL
    Mobilní telefon Microsoft Lumia 950 XL LTE bílá | Alza.cz
    https://www.alza.cz/microsoft-lumia-950-xl-lte-bila-d3041612.htm
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BOPA: druhou sim hledat nebude
    BOPA
    BOPA --- ---
    Nevíte někdo náááhodou... DOST STUPIDO dotaz...
    když do DUAL SIM telefonu dám jednu SIM, nebude se rychleji vybíjet baterie, protože se bude snažit furt najít druhou SIM ?? nikdy jsem DUAL SIM neměl, nevím, jak to technicky i SW dělané...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: Stejnej pocit jsem z toho mel taky.

Jinak mne dorazilo kozene pouzdro od Mozo, vypada stejne dobre jako na fotce, jen teda ramecek bohuzel neni kovovy, jen se tak tvari. http://www.mozoaccessories.com/shop/

Jen teda jeste nemam tu 950ku, tak nemuzu sdelit zadny dalsi podrobnosti :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NECROMAN: No právě. Jako rozšířená plocha třeba pro prezentaci/film dobrý, ale jinak úplně na nic
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOOMIX: no na tom Continuu nefuguje skoro nic zo znas z desktopovych Windows. Je to takova velka potemkinova vesnice. Umi to zobrazit aplikaci na celou obrazovku, ale to je tak asi vse.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dotaz ani ne, ale jak se Ti s tim dělalo? Pořád jsem měl nutkání používat win klávesové zkratky, které nefungovaly
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Na MS Festu maji tento vikend k videni Lumii 950 a 950 XL vcetne Continuum. Dneska jsem si s nimi hral, tak kdyby na ne mel nekdo dotaz?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ADAMFC: sice starší, ale podněcuje to myšlenku, zda má smysl čekat na leden/unor..
    Povánoční slevy: kdy se vyplatí nakupovat a kdy je to jen trik - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...a-kdy-je-to-jen-trik-p5u-/ekonomika.aspx?c=A111228_200721_ekonomika_brd
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Jo, drobnej feedback k Microsoft Store. Jsem si koupil asi pred rokem Type Cover k Surface Pro 3, koupil jsem ho na ebay, protoze v EU neprodavaj "normalni" verzi s US layoutem, ktera i odpovida vetsine ceskejch layoutu. Poslal jsem ho nedavno do servisu do nemecka a oni mi poslali obratem novej - jenze s irskym layoutem, coz je pro me nepouzitelny na praci (zejmena levej shift je malinkatej). Po chvili dopisovani s microsofti podporou jsem se dozvedel, ze v EU proste servisni strediska nemaj US verzi. Co se da delat.

Ale shodou okolnosti jsem jel do new yorku, tak jsem tam skocil do kramu, vysvetlil prvnimu z asistentu co jsem potkal muj problem, a behem deseti minut jsem odchazel s novejsi verzi Type Cover (score!), a jeste se mi omlouvali za problem a rekli ze ten starsi EU Cover si muzu samozrejme nechat, zadna vymena, proste novej zadarmo.

Tak jsem nadsenej, tohle by se v Evrope nestalo imho :)
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    TOOMIX: konečně :) ... Bing je v našich končinách fakt nepoužitelný.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nevím jestli to je novinka buildu 10586, ale konečně jde v Edge změnit výchozí vyhledávač na google
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam