• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    BLACKER
    BLACKER --- ---
    STARE_CASY: díky, už asi pořešeno. Kvůli spravení toho formátování jsem přenastavoval místní nastavení na USA a potom zpět na CZ a během těch několika restartů se spravil i ten čas. Zajímavé je, že při přechodu přes hranice vše funguje bez problémů, ale přechod na letní čas ten telefon rozhodí. Nu což, problem solved..
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    BLACKER: jo, změnil, ale chování bylo zajímavé. V 6.40 mne vzbudila příchozí zpráva, když jsem ale o hodinu později vstával, bylo tam už 8.40 a že zpráva dorazila v 7.39. Rozhodně se mi tedy čas neměnil v ty 2 hodiny v noci, ale až ráno, kdy jsem telefon použil. Výchozího operátora mám O2, druhá SIM je T-Mobile, ale ta na to imho nemá vliv.
    BLACKER
    BLACKER --- ---
    Změnil se vám čas? Prozatím podezřívám operátora (T-Mobile). Co jsem se díval do nastavení času, tak to z nějakého nepochopitelného důvodu nastavilo časové pásmo na Západ Střední Afriky - UTC+1. Navíc se mi s tím asi rozbilo i místní nastavení, píše mi to čas s tečkou místo dvojtečky (10.15).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: appku Email.cz jsme delali predevsim pro uzivatele, ktery chteji mit logo Email.cz na plose a nevedi nic o konfiguraci POP3/IMAP a pod. Pro pokrocile uzivatele bych kazdopadne doporucil systemoveho mail klienta.
    Pokud jsou s nim problemy, zkusil bych se podivat, zda je povolen IMAP a POP3 v nastaveni Email.cz uctu, popr. zkusil odebrat a pridat emailovy ucet.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: v systemove appce. o aplikaci email.cz jsem nevedel, ze existuje
    SUPEX
    SUPEX --- ---
    Čaute,
    jaké máte Manufacturer name v extras+info vy, jež máte Lumii 830 kupovanou v česku a neblokovánou pro operátora?

    Dělal jsem registry hack, tohle jsem si zapomněl poznamenat, a teď bych to chtěl revertnout.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Taky jsem se odhodlal k factory resetu a většinu mých problémů to vyřešilo, zbytek asi holt nejsou chyby, ale vlastnosti...

    Pořád mě štve Edge, který je v metru ještě míň použitelný než IE. Při přepíná mezi tabama totiž zřejmě okamžitě zapomíná načtený stránky a při obnovení tabu je stahuje znova. Navíc ukazatel nahrávání funguje nějak divně. I když doběhne dokonce a zmizí, tak stránka se dál načítá (a nejde o AJAXové požadavky na pozadí, jen obyčejné stažení a vykreslení HTML).

    A ti Lidé jsou teď dost na nic. Twitter tam není proto, že ač nová verze jejich aplikace některé funkce přidala, jiné na druhou stranu odebrala, mimo jiné i tu integraci s Lidmi.. Facebook už mi tam sice funguje, ale je horší než ve WP8. Nejen že je méně přehledný, ale navíc ukazuje méně než dříve. Bývalo to tak, že se ukazovalo třeba "Uživateli Petr Polívka se líbí příspěvek stránky Vtipy a Humory" a pod tím byl onen příspěvek. Leč aktuální verze ukáže jen ten samotný vtip, ale už nevím proč.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: Problem mate v systemove Mail appce nebo v aplikaci Email.cz? Mohu se kdyz tak optat, mozna bude ale rychlejsi napsat na podporu Email.cz.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Nekolik rodinnejch prislusniku ma problem na WP8.1, kterejm nenfunguje pripojeni k mailu na seznam.cz. Jsou to ruzny telefony, spolecny co me napada je jen ze oba maji relativne kratka hesla, ale aplikace Mail na telefonu se sekne na "synchronizuji" a nic dal se neestane, pripadne pise "Spatne heslo", i kdyz je nastoproent spravne. Zkouseno u obou jak s automatickym nastavenim, tak manualne nastavit pop/imap/smtp atd. Nevi nekdo cim to?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    VECTOR: waze je na wp dost odflaknuta aplikace, me se ty zvuky taky rozchodit nepovedlo a to jsem se na C3PO fakt tesil :D "Turn left, Master" je proste super :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VECTOR: Lepší! Ale zatím nemám. Každopádně jsem se konečně dostal k tomu hard resetu a zatím se to chová o něco lépe.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    VECTOR: ale kompas je jen ve vertikalnim zobrazeni
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    DAN_F:
    VECTOR:

    Aha, ted se mi stahl update, v te nove verzi je to lepsi.



    VECTOR
    VECTOR --- ---
    DAN_F: jo, tak to je ta sama, co mam ja. po CR pouzivam waze, ale sere me, ze do plejtva data, a neumi to mluvit (resp. pokud umi, tak nevim jak to nastavit, mam ulozeno hlasovou navigaci UK English a nic).
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VECTOR: O této.

    KEJML
    KEJML --- ---
    VECTOR: Já ne, nejsem insider, ohledně toho kompasu mluvím o WIndows Mapách, který jsem ve W10M telefonu (resp. ve Store) pro běžné uživatele
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DAN_F: To vertikální zobrazení mě rozesmálo, jak je špatný
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: Dnes jsem podle těch MS poprvé jel. To navrhuje nějaký milovník hot seat a starých split screen her :) Režim na šířku nemá informace na straně, ale nahoře nad mapou a zabírají vertikálně skoro polovinu displeje, takže si asi dovedete představit kolik na tom 16:9 displeji zbývá prostoru pro mapy :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: já moula...myslel jsem, že myslíš Mapy.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam