KEJML: Postupně přicházím na to, že mi asi nic nefunguje jak má :) Určitě i Lidé, ale nepoužívám Facebook ani Twitter, takže o tom nejspíš jen nevím. Jinak synchronizace mailů se chová úplně náhodně a notifikace nefungují vůbec (i přes zapnutý zvuk a oznámení v centru akcí se neděje ani jedno), Edge (krom toho že žere baterku jak ďas) má něco jako "fiktivní okno", takže když ho po nějaké době otevřu a zadám url do adresního řádku, nic se neděje, takže musím otevřít novou záložku, v ní zadat URL a až potom začne fungovat, přičemž ta nefunkční z přehledu záložek zmizí. V kalendáři mi asi tak u 20 % událostí nejde změnit datum. Prostě otevřu událost, změním datum / čas, uložím a violá, jsem tam kde jsem byl před úpravou. Včera se mi taky všechny SMS odeslané a přijeté před updatem na W10 začaly zobrazovat dvakrát. Místo systémových zvuků tak 30 % času jen chrčí. Groove, Zprávy a několik dalších přímo MS aplikací nemá v seznamu ikony, jinak samozřejmě takové ty nudné věci, baterie vydrží asi tak polovinu toho co s WP 8.1, u Start nabídky s poměrně decentním počtem dlaždic a bez toho dementního obrázku na pozadí s průhlednými dlaždicemi kolísá vykreslování asi tak mezi 5–30 FPS :)
Působí to tak… nedodělaně. Víc než ty DP buildy na desktopu, které normálně používám ve Fast Ringu. Nabíjím baterku a jdu na factory reset :D