• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    KEJML
    KEJML --- ---
    TOOMIX: To, že změna v komplexním systému rozbije něco na první pohled úplně jinde se prostě stane, programátoři jsou taky jen lidi. Asi by se nemělo stávat, že se něco rozbije, to se opraví a za měsíc se to stejným způsoben znovu, ale kdo žije v ideálním světě..

    Jednoduše bych se na Insider buildy vykašlal a máš klid.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    já teda se řídim tim, že na to dělat někomu zadarmo beta testera nemam dost času. Takže sem od těchhle buildů úplně upustil a čekam na ofiko verze.

    já to začal pozorovat i na xboxu, kde začali dělat releasy beta verzí a už se dokonce stává, že za to chtěj vývojáři zaplatit - placená beta verze. To mi přijde jako vrchol drzosti
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: Blahove jsem se domnival, ze to, co funguje, na to se nesaha. Ale aby se s kazdou novou verzi sralo neco, co drive fungovalo, na to uz asi nemam chut a ani cas
    KEJML
    KEJML --- ---
    TOOMIX: Celkem jednoduše. Microsoft zjistil, že lidi jsou ochotní jim dělat beta testery zadarmo (ještě nedošel k tomu, že jsou lidi ochotní jim za to i zaplatit, viz současný trendy ve vývoji her), tak toho plně využívá. Prostě ano, vývojový buildy bývaj rozbitý. Osobní zkušenost nemám, takže čerpám jen z dojmů, ale mám občas pocit, že se jim nějaký bugy vracej, což z mýho pohledu značí, že ty procesy tam nemaj úplně nejzdravější, ale tak či tak, jsou to prostě betaverze. Osobně nechápu, proč si to někdo dává na svůj telefon. Kdybych chtěl dělat betatestera, tak se na takový pozici nechám zaměstnat.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pomalu mi zacina s tim kramem dochazet trpelivost. Novy insider build 10.0.14328.1000, pulka aplikaci nefunguje, cast menu neni prelozena, nektere aplikace se spusti az na nekolilaty pokus, vypadava gps. Jak muzou neco takovyho vubec vypustit ven?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Taky koukám, ze se mi nepřevedla cely historie sms zprav... Starej tel už je v továrním nastaveni, takže už na to asi nepodívám. Da se to nějak vytáhnout z cloudu? Nebo je jasny, ze ani tam to není už ulozeny? Přežiju bez toho, ale překvapilo mě to.
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    Ale jinak ještě včera jedna chuťovka byla, neslo mě stáhnout dolu notifikační centrum, dva restarty nepomohly až třetí s vyndanim baterky a pak už to fungovalo. Nejlepší je ze kolega má stejnej telefon ale uplne jiny problémy, tak aspoň v praci porovnavame.
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    Ja mam ofiko L830, žádná šedivka, zadnej insider, vicemen žádný appky navíc, proste skoro cistej telefon, ale musím zaťukat ze dneska se chova ukazkove, zadnej problém nic, tak nevím no :D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    přitom když ted koukam do desktopovejch desítek, tak tam ty obrázky o daných kontaktů jsou...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    máte šedivky nebo ofišl pro CZ? já tyhle popisovaný problémy měl dřív se šedivkama, tedko sem to nevydržel a vzal ofišl na alze.. a zatim mě nic podobného nepotkává.

    akorát včera jak sem tady chválil, tam mě chvíli potom praštila do očí jedna věc, kterou moc nechápu.. u několika kontaktů mi zmizel obrázek... ale neumim říct, jestli to je přechodem na W10 nebo už to bylo o něco dřív.. nejsou to běžně používaný kontaky, ale současně i podobně nepouživená jiná čísla obrázek mají.. nechapu :) stalo se to nekomu?
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    Tak me třeba 10tky poslední dobou neuveritelne štvou a to mam telefon s windowsama už několik let, od windows mobile pres všechno ostatní až po desítky a teď to nějak kulminuje, když se me zda ze telefon si děla co chce, od samovolnejch restartu ve frekvenci 0-4 za den, občasný absence vibraci, až po problémy s kalendářem,který me štvou snad nejvíc protože ho docela potřebuju. Nezobrazovani nadcházející celodenní udalosti (občas jo, občas ne), nezobrazeni udalosti na zamykací obrazovce (na live title jo, na glance screen taky v tu chvíli) a třeba hned následující den funguje všechno jak má. Proste si to ze me dela dobrej den...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ADAMFC: Jj me se to desne libi, designovka:) ale nefunkci, ma to chránit, ne pri dopadnu na zem vypadnout...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Mě L1020 spadla po 14 dnech tak šikovně, že se musel měnit display. Ale vydržel jsem to, pouzdro nekupoval, a od té doby dobrý. Už to brzy bude dva roky bez vážnější nehody.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: já mam právě to nacvakávací a docela sem s tim spokojenej. Mně telefon moc nepadá, takže se ho asi ale brzo zbavim. Už vidim, jak mi spadne
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ADAMFC: v autě používá obligátně kabel :), nic mi ještě ani jednou nespadlo.. teda kromě telefonu na zem :) ale to už už klasika, takže hned první sem si ho podepsal takovým šlicem na hraně, protože ty flipový pouzdra s nacvakáváním do plastu jsou nahovno.. (na L925 byl nasouvací a vyndat to šlo ztuha i rukou.. škoda.. musel sem objednat z amazonu tohle https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01860MPD0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 sice to nebude vzhledově tak pěkný jako ty pouzdra od Krusell, ale snad to bude funkční.. telefon mi padá jednou denně v průměru.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: mně to občas padne, což mi vadí - je to tak jednou za tejden, ale stane se to. Mam problémy s bluetooth v autě (to ale připisuju spíš autu), takový, že když to zapnu a pustim muziku, tak to v 50% případů spadne a musim restartovat BT.

    A u klávesnice mi vadí malej SPACE
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Já sem du s chválou, tady se kydá hnůj, jo?

    První dojmy z L950 a W10 jsou naprosto nad očekávání :) Libuji si jsem za ten systém neskutečně rád. Pár much, ale to se poladí a hlavně to teď masivně přebíjí pozitivní dojem. Doufám, že to MS nepojebe :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STEMBUS: já ty win telefony vidim často. Podle mě je to hodně tou cenou
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    jsme asi fakt divnej národ! :)

    Anketa: jakou značku mobilu nosíte v kapse? - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/anketa-souboj-znacek-0r1-/mob_tech.aspx?c=A160426_140446_mob_tech_oma

    a to je tam ještě Nokie a MS odděleně .....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NECROMAN: Je vubec nejaka rozumna moznost to poridit i u nas pres nejaky N.A. shop, ale tak aby vubec byla moznost resit do budoucna zaruku atd.?
    Akce je jen pro USA a CAN, tak bud pockat az sem doputujou sedenky nebo to zkusit nejak vymyslet, lec netusim jak!?

    Nejaky napad prosim? Mne jde konkretne o 950dinu. Ď.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam