STEMBUS: no vzhledem k tomu, že jsem se díval na stav před pauzou, tam tam byla prodleva tam hodinu a půl max. A podle toho záznamu to sestřelilo tak dvacet, třicet minut poté, co jsem se naposledy na záznam koukal, protože vím, že jsem se prošel po okolí a to v tom částečném záznamu už nebylo. Děsně otravný to je.
Bohužel musím říct, že mé nadšení z WP už dávno vyprchalo. Manželka od WP utíká, vybírá si nového Androida, a já tedy nejsem vůbec přesvědčen o tom, že bych v tom pokračoval. Z velkého nadšení je mnohem větší zklamání, v poslední době mám problémy i s občasnými "záseky", kvůli kterým jsem odcházel z Androidu, občas se mi při cestování v metru nepřihlásí zpátky síť, prohlížeč je nepoužitelný (a ne, nebudu používat insider s těmi problémy, které to má, jen proto, abych získal lepší prohlížeč), v přehledu spuštěných app nemám náhledy, jen černé plochy, podpora ze strany výrobců app je taky mizerná. A to ani nemluvím o tom, že si momentálně ani nevyberu jediný použitelný model telefonu. Buď pádla nebo low-end výbava, která de facto nepřekonává ani mou starou 730. Tím spíš, když chci znovu dual sim. Fakt jsem si před těmi skoro dvěma lety říkal, že má MS pěkně našlápnuto na zajímavý systém, ale skočil jsem jim na špek jako spousta dalších lidí. Důvěra v nějakou změnu je na nule. :(