STARE_CASY: Já si myslím že na Tresholdu ještě musíš vstoupit do Insideru přes Windows Insider aplikaci, kterou bys musel stáhnout ze Storu, takže ta pravděpodobnost že bys to udělal někde omylemje prakticky nulová :) Podle mě až v Redstonu to integrovali přímo do nastavení, tak jak je to na PC (nastavení / aktualizace a zabezpečení / Windows Insider program).
STARE_CASY: S Advisorem je to pravda samozřejmě. Ještě s ohledem na ten název by člověk očekával že to člověku skutečně třeba poskytne nějaké informace a rady a ne jen že zkontroluje zda je daný telefon pro update vhodný. Každopádně jak jsem psal níže, moje domněnka je, že to takhle udělali protože tu Mobile verzi W10 ještě neměli dodělanou a s těmi features co slibovali kdysi při představení "jednotných W10", ale tlak komunity a některých uživatelů na release už byl tak velký, že to aspoň pro zájemce pustili ven skrze toho Advisora. Až teď s těmi posledními Redstone buildy se to ale dostává k tomu co bylo představené – a domnívám se že až ta následující větev začne být trochu víc zajímavá, protože doteď se hlavně ladila stabilita, výkon a základní funkce nových aplikací.