• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PETROS: Jasně, tak to pak není zas taková tragédie :)

    PETROS: On je totiž asi jen na zařízeních s rozlišením větším než "X". L532 co mám ještě doma na šířku nezobrazí nic navíc.
    PETROS
    PETROS --- ---
    DAN_F: jop toto tam bylo jiz delsi dobu, jak pises, docela prijemna drobnost.
    PETROS
    PETROS --- ---
    DAN_F: spatne jsem se asi vyjadril, nerikam ze mi nocni rezim ci oznameni nefunguji, ale ze po instalaci posledni aktualizace se mi zmenilo me nastaveni na default a bylo potreba to znova nastavit... :-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Jinak teď jsem si všiml že zprávy mají režim na šířku s panelem pro přímé přecházení mezi konverzacemi. Ne že by šlo o průlomovou věc kterou bych pořád využíval, ale je to celkem hezký detail.

    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PETROS: Tak jsem na to koukal a v aktuálním oficiálním veřejném buildu AU to všechno funguje:

    Noční režim Glance Screen je normálně v Nastavení > Obrazovka rychlého přehledu.


    Oznámení o nových zprávách pak v Nastavení > Zamykací obrazovka, kde si lze vybrat aplikace u kterých to bude zobrazovat počet nových událostí na zamykací obrazovce.


    Tedy, pokud jsi na normální, veřejné verzi W10M, správně by to mělo fungovat. Pokud něco z toho nefunguje, půjde o individuální problém na tvém zařízení a pak se nabízí ta řešení o kterých sám mluvíš (PETROS). Přičemž tomu formátování / výměně karty se nejspíš stejně nevyhneš.
    PETROS
    PETROS --- ---
    DAN_F: OK, jeste zkusim mozna jinou kartu vzit a naformatovat a uvidime... pak uz me napada jedine tovarni nastaveni... a do toho se nechci poustet dokud nebudu mit volnej vikend :-D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PETROS: Tak viz ELHO_CID, vypadá to skutečně na problém s kartou. Zkusil bych přeformátovat a pokud problém přetrvá, otestovat s jinou kartou. Že se file manager dostane k normálním datům nic neznamená, může být poškozená nějaká věc v tom sektoru, kam se ukládají aplikace.
    Nastavení "nočního režimu" Glance Screen doma zkontroluju, asi 2 týdny zpět jsem to ale nastavoval na 532 s AU. Nastavení oznámení na zamykací obrazovce mám funkční, ale jsem na RS2, takže na to taky kouknu až se dostanu domů.
    PETROS
    PETROS --- ---
    DAN_F: ano pred aktualizaci jsem mel nastaveno ze se maji instalovat na kartu (ale ne vsechno slo na kartu instalovat takze něco šlo do telefonu něco na kartu...)

    ELHO_CID: Microsoft Lumia 650( muzu poslat i detailni screen o systemu)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PETROS: Instalaci aplikací jsi měl (než začaly ty problémy) defaultně nastavenou taky na kartu?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PETROS: co je to za telefon? O podobných potížích jsem nikdy neslyšel. Možná ta karta jestli není nějaká špatná. Zkusil bych přeformátovat..
    PETROS
    PETROS --- ---
    zdravim,
    jdu s dotazem jestli se vam deje neco podobneho jako me...

    mam W10M - jsem s tim spokojen nad miru, ale od posledni aktualizace jsem pozoroval tyto dve chyby (mozna jich bude vic)

    1) nejde stahovat z marketu - pokazde kdyz se pokusim stahnout jakoukoli aplikaci tak windows store spadne a nic se nestahne (aktualizace jiz stazenych aplikaci se stahnout daji bez probleu)
    2) z nabidky uloziste mi zmizela moznost zmenit uloziste z telefonu na SDcko... (pritom kartu to ocividne cte a poznava - v pruzkumniku se na kartu dostanu, mp3ky ktere tam mam se daji normalne prehrat...)

    dalsi vec ktera me nastvala je to ze mi zmizelo napriklad nastaveni barvy hodiny pri zhasnute obrazovce v urcitych casech a oznameni o novych zpravach/mailech na zamykaci obrazovce...

    naproti tomu kvituju to, ze se nyni po rozsviceni displaye da rovnou dostat do fotoaparatu bez nutnosti odemknuti heslem...
    B3DA
    B3DA --- ---
    + priznam se, ze jsem zase zpet na androidu a to jsem byl zpocatku fakt nadsenej..
    sralo me resit furt 2 telefony, protoze nektery veci na win proste nesly (plus bugs.. jo, ruzne to postupne opravujou.. ale)
    B3DA
    B3DA --- ---
    PETER_PAN: sice stary a ne uplne o winmobile, ale imho celkem k veci..
    uplne mi neprijde, ze by ms sel dneska jinou, lepsi cestou
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Akorát to zadávání oblíbených lokací mohli udělat trochu intuitivnější. Ale to je tak jediné, co bych ve srovnání s Here vytknul, ve všem ostatním to starou navigaci strčí do kapsy.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Je to hlavně úplně jiná, od základu postavená aplikace. Ze začátku to byl celkem nezvyk, ale po pár updatech a pochopení UI musím říct že DAN_F už neplatí a je celkem v pohodě.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GILDARIUS: Nebe a dudy. Desítková navigace je oproti Here docela zlepšení.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Musím si pobrecet, jsem na sluzebce v Německu a navigace po 300km spadla, když jsem ji zapnul znova tak mi to napsalo ze to nemá nahraný hlas, tak jsem zapnul data a hlas stáhnul, dneska ráno to samé (samozřejmě pp tom co jsem vyjel z hotelu kde byla wifi).. Ach jo, jak je na tom nawigace v desítkách?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PETER_PAN: To byl vtip. Jinak ale zrovna Tinder má ve Store asi 2 aplikace třetích stran, s tím že jedna je od Rudyho Huyna (který vyvíjí např. oficiální aplikaci Dropboxu) a dokonce snad UWP.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    DAN_F: Kdyz pominu Tinder, tak treba u trochu profesionalnejsi aplikace ( https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_reference_management_software ) tak je 1 z 31 aplikaci ve WinApp verzi a to je jeste neprilis pouzitela varianta. Se na mind-mapping ani nemluve.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PETER_PAN: Nejsou na to 4 aplikace – Snapchat, Pokémon GO, Prisma a Nyx :) Jde o to že přišli pozdě, s nedodělaným systémem (WP7) takže doteď doháněli a když už to (za cenu brutálního zabugování) dohnali, tak nejsou zařízení a už pomalu ani není místo na trhu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam