BOPA: Můj milý Microsofte
Byl jsme několik let - vlastně od prvopočátku mobilního systému - nejen přítelem, ale i zastáncem, propagátorem a náborářem systému pro mobilní telefony, o kterém jsme byl přesvědčen, že má velkou budoucnost a jeho kvality jsem vynášel do nebes a pěl chvalozpěvy...
A pak jsme koupil 950XL s WIN10... a tím se začalo všechno srát a otáčet k protipólu... Dnes už jsem po 3/4 roce nasranej jako snad nikdy... Ještě ani jednou jsem za toho 3/4 roku nebyl s mobilním systémem fakt spokojenej - ale vždy jsem to nějak omlouval, čekal na rychlé zlepšení... Bojím se, že pohár mé trpělivosti přetekl...
Další jobovka s fotkama u kontaktu..... (je to sice blbost, ale těch kontaktů s fotkama jsme ta měl falt hodně a některé fotky už nemám, nemám ani data a ai náladu a čas to zase ládovat k několika stovkám kontaktů)
po 10 dnech jsem zapnul NTB, pustím aplikaci lidé a mám obrovskou radost, že vidím původní fotky u kontaktů.... Radost byla jen na chvilku - jen co se sesynchronizoval s LIVE - všechno je zase nenávratně v PIxx .
KUA - jsme fakt tak nasranej, že už mi teď bude asi stačit malinko, fakt jen malinko, a 950XL poletí z domu nadzvukou rychlostí i s celým WIN10 pro mobily...
Ráno se vzbudím, musím zadat PIN SIM - telefon se jaksi rozhodl restartovat - netuše proč - žádná aktualizace neproběhla. Někdy, když je na nabíječce a nabíječku odpojím - telefon se sekne, nejde spustit - pomůže jen restart
BT s hodinkama Garmin funguje jak se mu chce, 30x ne, pak z ničeho nic 1x ano, synchronizace se povede 1x z 20 pokusů, avizace hovoru, mailu apod mi přijde 1x za měsíc...
a abych měl slušnej foťák za takové prachy, tak no to jim fakt sere bílej tesák....
UFFF - ale ulevilo se mi :-))))))