DAN_F:
Super, diky za info.
A pro pobaveni - protoze mi moje L1520 blbne tak, ze asi nema smysl to opravovat, objednal jsem si v Alza 950XL . Meli jednu jedinou za super cenu, pouzitou, vezli mi ji buhvi odkud. A protoze jsem nemel v tu chvili udaje o firme a nechtel jsem aby mi ji nekdo vykoupil, bloknul jsem si ji do objednavky na fyzickou osobu klasicky. Sms ze uz je na pobocce Haje, prijedu tam a chci to zmenit na firmu, abych to mohl mit odecteny z dani. Typek na me ze to nejde! Ze jim system nedovoli zmenit v udelane objednavce, i presto ze neni vyfakturovana, odberatele. Tak mu rikam at ji teda stornuje, ze kdyz to maji uz fyzicky na sklade pobocky, tak ze by nemel bejt problem udelat hned novou objednavku a rovnou ji vydat. Typek zas na me ze to nejde! Oni musi pri stornu nedokoncene objednavky fyzicky ten telefon vzit a poslat ho na centralu do Holesovic, kde ho nekdo musi prijmout na centralni sklad (coz v prosinci prej trva az nekolik (10!) dni), pak teprve jde opet prodat a tim padem by opet jel na pobocku, kde bych platil 30,- dopravny.
Chapete to nekdo???