MARYO: Když máš telefon v EN a tím pádem funkční Cortanu tak:
http://www.windowscentral.com/how-set-quiet-hours-and-inner-circles-windows-phone-81
ROMANICAK: Transfer my data funguje překvapivě dobře a to dokonce i z hloupých telefonů a jiných OS. Pokud ale jdeš z Windows, tak stačí zadat svoje MS údaje a věci co jsou v cloudu se ti natahají z něj. Ty chybějící obrázky u kontaktů nejsou chyba Windows Phone / Mobile, ale serveru na kterém jsou u MS uložené. Migruje se na nové a způsobuje to mrzutosti. Jestli je to pro tebe důležité, můžeš si zkusit kontakty importovat ke Googlu (ne že bych jim věřil víc, ale momentálně jim obrázky i kontakty fungují) :)
ROMANICAK,
ROMANICAK: Windows mapy tam jsou, včetně navigace a fungují dobře, celkově už myslím i lepší než bývaly Here na WP. Jediné co, tak pořád neumí průjezdní body (jen start>cíl) a sem tam se mi stane že záhadně zvolí jako optimální trasu které trvá o pár minut déle. Na druhou stranu už celkem fungují i informace o dopravní situaci a mnohdy jsou v jejich využívání ty mapy dost kreativní (už dvakrát mě zatáhly do nějakých uliček, kam by mě nikdy nenapadlo jet a vyhnuly se tím stání v koloně).