AGGU: Proto jsem to uváděl v uvozovkách, nicméně umí to všechny ostatní major prohlížeče. Pokud ale řešíš jen W10M a píšeš že "Edge má jednu velkou výhodu před ostatními", tak by mě zajímalo co myslíš těmi ostatními, protože pro W10M v tuhle chvíli žádný jiný plnohodnotný browser neexistuje. V takové situaci by se dalo že má Edge dokonce ještě větší výhodu před ostatními a to že je to jediný plnohodnotný browser pro W10M. Nikdo netvrdil že IE uměl reading list, ale že IE uměl synchronizovat otevřené záložky, což zas pro změnu neumí Edge. Je super že MS přidal reading list, škoda že zároveň nedokázali zachovat synchronizaci záložek.
Pokud znáš krom Windows Central jen Mobilmanii a iDnes, tak to dává smysl.
Ohledně FB – v tuhle chvíli vedle mě sedí člověk s W10M, na 100bit UPC wifi a Facebook mu startuje cca 10, Messenger cca 15 vteřin, je to vývojář, poweruser, telefon i aplikace má na nejnovějších verzích. Nechápu proč zrovna tohle se pořád musíš snažit relativizovat, navzdory tomu že to tu dnes potvrdilo několik dalších lidí. Jak s takovou situací naloží ti tvoji řekněme začátečníci je nasnadě. Vymění si telefon.