• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    QUIP: Já bych FitBit nikomu nedoporučoval, sice ho používám, ale za ty peníze to je šmejd. Mám teda Surge, ale kolega měl ten menší a rozsypal se mu asi po roce.
    QUIP
    QUIP --- ---
    ELHO_CID: melo by to prave byt jako nahrada ze stary FitBit. Pritelkyni uz dva odesly a kdyz ten FitBit stoji pres $100 a muj Mi Band 1s stal $15, pritom to umi stejne veci, tak mi nedava moc smysl vyhazovat dalsich $100 za FitBit :( Proto zkousim najit neco v tech lacinych cinskych vodach.

    DIMOUSE: Kde jsi kupoval z druhe ruky a pripadne za kolik? Koukam ted na eBay a ani MS Band z druhe ruky neni uplne levna zalezitost (oproti cene noveho jo, ale jinak mi ty naramky prijdou strasne predrazeny.)
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    QUIP: Zdar, já se vydal cestou MS Band 1 z druhé ruky.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    QUIP: Celkem dobře jsou podporované fitBit a některé Garmin, ale tam se o láci mluvit nedá.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Nevim, jestli jsem tu spravne, ale lepsi klub jsem na to nenasel. Potreboval bych poridit nejaky obycejny laciny fitness tracker naramek, jako je treba Xiaomi Mi Band. Zkratka neco v cenove hladine $20 - $30 (sam mam Mi Band 1s k plne spokojenosti, ale pouzivam ho s Androidem). Co jsem tak koukal, tak temer nikdo nema oficialni aplikaci pro Windows Phone. U vsech, co jsem nasel na eBay / AliExpress a podobne, je v podporovanych OS jen Android a iOS.
    Dohledal jsem, ze i pro Xiaomi Mi Band existuje nejaka apka pro Windows Phone, ale kdyz jsme to zkouseli s tim mym naramkem na Lumii s Windows, tak se to napoprve chytlo, ale za hodinu uz to spolu vubec nekomunikovalo.

    Mate nekdo zkusenosti s nejakym obycejnym naramkem a nejakou apkou na Windows Phone?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: pokud jste se přihlásili, tak jsme právě poslali info prvním testerům, kde si stáhnou betu UWP Mapy.cz appky :)
    Zatím je to na pozvánky, ale brzo snad i pro všechny.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELHO_CID, GILDARIUS: Nedává to vůbec žádný smysl – všechny firmy kde se používaly služební telefony s Windows s EOL stávajících zařízení přechází. Ten Trekstor byl hádám jen důsledek nějaké setrvačnosti ve vývoji, ale na trh už nejspíš nepřijde:
    Trekstor's Windows Phone isn't coming to market after all - MSPoweruser
    https://mspoweruser.com/trekstors-windows-phone-isnt-coming-market/
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    GILDARIUS: njn, u nas uz se prechazi na androidy, je to skoda, ale microsoft to zazdil
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    IPS aaaand I am gone :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GILDARIUS: Ono to dává smysl i pro mě. Teda zatím mi funguje 640XL a přinejhorším i Acer Jade Primo, ale rád vím, že když je rozbiju, nemusím nutně do bazarovky.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    ELHO_CID: imho pro firmy to určitý smysl dává, lumie se fasovaly hodně, mají na to nastavené systémy tak to pro někoho možná bude výhodnější než přecházet na android
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    VECTOR: Ještě tohle je novinka - u nás to možná prodávat nebudou, ale v reichu určitě jo, a to je přes kopečky kousek.
    Introducing... the Trekstor WinPhone 5.0
    http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/22432_Introducing_the_Trekstor_WinPh.php
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Budeme spouštět beta test Mapy.cz UWP aplikace. Zatím jen pro desktop, ale později by měla být dostupná i mobilní verze.
    Testování aplikace Mapy.cz pro Windows 10
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcxrYMrGHbZSWVXzogOAGj3q-tRSg0tZ363iWqLLupQjHtXA/viewform
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VECTOR: Až na ten budget-chinese-oem Wileyfox ne.
    Wileyfox wants to sell a €249 Snapdragon 210 Windows phone in 2017 - MSPoweruser
    https://mspoweruser.com/wileyfox-wants-sell-e249-snapdragon-210-windows-phone-2017/
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Hele, planuje se nejakej novej telefon s windowsama? Zatim jsem spokojenej s lumii 950, ale mam pocit, ze ji mam uz nejak moc dlouho..)
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    PAN_SPRCHA: kdysi jsem měl to samé, buď se to časem spravilo samo, nebo pomohl nový build/přechod do Insider programu. A na něm vlastně běžím dodnes, build 10.0.15063.297 na Lumia 735. Nicméně se zdá, že další už asi nebude.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    ACID: Passat B6, jako mohl bych tam dát 2din rámeček za pár stovek a do toho normální rádio, ale to je hnusný... :) A tohle už hodně odbočuje od původního dotazu a tématu, tak já se pak kdyžtak přesunu do nějaký autíčkářský diskuze a třeba mi někdo poradí kde levně koupit nějaký oem s BT...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    už mě tak 14 dní straší na 735 chyba 805a01f4 , nejde nic stáhnout, nic updatovat. Nepomohlo nic co se dá vygooglit. Neměl jste někdo?
    ACID
    ACID --- ---
    SHMADE: co mas za auto ze to nejde?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    STEMBUS: Bohužel mi do auta klasicý autorádio dát nejde, ale už jsem taky přemýšlel nad touhle možností, ale to jsem na 5000,- a víc, co jsem koukal, a to teď nějak nechci, když jsem to auto sice výhodně ale i tak celkem draho zrovna koupil a mohl by to vyřešit transmitter za pětikilo. :) Ale možná to do příštího měsíce počká no, aktuálně tam mám starej transmitter na usb a to HF, takže vlastě vyřešený to mám, jen jsem přemýšlel nad nějakym elegantnějšim řešenim bez nutnosti kabelů...
    Díky za rady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam