• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Ten čas nastal při posledním update W10M :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Zdar, nestalo se vam nekomu, ze by se vam telefon zasekl , sel vypnout jen vydanim baterie ale po naslednem startu nastartoval do zelene obrazovky? V praxi se mi jednou zdalo ze nastartoval ale jen v levem hornim horu byl maly obdelnicek obrazovky a pak to zezelenalo... zvlastni je ze kdyz vyndam SD kartu a nastartuju , je to v pohode .. jakmile ji pak zandam uz to funguje. Umira? Nastal cas vymenit telefon? diky
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    DIMOUSE: jo jo, je to jako v životě, člověk nikdy neví....
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    SWAMP_ASS: Už ano, byl takový malý výpadek Dashboardu, ale teď už je to v pohodě. I když u MS člověk nikdy neví na jak dlouho.
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    QUIP: Hele kupoval jsem ho zde na Nyxu. Vyšel mě na nějakých 1000-1200 přesně už ti to asi nepovím. Jsem s nim spokojeny jak malý kluk s novou hračkou.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    DIMOUSE: Chodí spárováni s WP10?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ELHO_CID: mamka to same, ani ne za rok se jit Charge HR rozsypal na kousky. Kdyz se ji takto rozsypal i druhy kus z reklamace, tak uz si radeji vzala zpatky normalni hodinky.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    QUIP: Misfit podporuje Windows a Flash se dá sehnat kolem pěti stovek.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    QUIP: Já bych FitBit nikomu nedoporučoval, sice ho používám, ale za ty peníze to je šmejd. Mám teda Surge, ale kolega měl ten menší a rozsypal se mu asi po roce.
    QUIP
    QUIP --- ---
    ELHO_CID: melo by to prave byt jako nahrada ze stary FitBit. Pritelkyni uz dva odesly a kdyz ten FitBit stoji pres $100 a muj Mi Band 1s stal $15, pritom to umi stejne veci, tak mi nedava moc smysl vyhazovat dalsich $100 za FitBit :( Proto zkousim najit neco v tech lacinych cinskych vodach.

DIMOUSE: Kde jsi kupoval z druhe ruky a pripadne za kolik? Koukam ted na eBay a ani MS Band z druhe ruky neni uplne levna zalezitost (oproti cene noveho jo, ale jinak mi ty naramky prijdou strasne predrazeny.)
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    QUIP: Zdar, já se vydal cestou MS Band 1 z druhé ruky.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    QUIP: Celkem dobře jsou podporované fitBit a některé Garmin, ale tam se o láci mluvit nedá.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Nevim, jestli jsem tu spravne, ale lepsi klub jsem na to nenasel. Potreboval bych poridit nejaky obycejny laciny fitness tracker naramek, jako je treba Xiaomi Mi Band. Zkratka neco v cenove hladine $20 - $30 (sam mam Mi Band 1s k plne spokojenosti, ale pouzivam ho s Androidem). Co jsem tak koukal, tak temer nikdo nema oficialni aplikaci pro Windows Phone. U vsech, co jsem nasel na eBay / AliExpress a podobne, je v podporovanych OS jen Android a iOS.
    Dohledal jsem, ze i pro Xiaomi Mi Band existuje nejaka apka pro Windows Phone, ale kdyz jsme to zkouseli s tim mym naramkem na Lumii s Windows, tak se to napoprve chytlo, ale za hodinu uz to spolu vubec nekomunikovalo.

Mate nekdo zkusenosti s nejakym obycejnym naramkem a nejakou apkou na Windows Phone?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: pokud jste se přihlásili, tak jsme právě poslali info prvním testerům, kde si stáhnou betu UWP Mapy.cz appky :)
    Zatím je to na pozvánky, ale brzo snad i pro všechny.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELHO_CID, GILDARIUS: Nedává to vůbec žádný smysl – všechny firmy kde se používaly služební telefony s Windows s EOL stávajících zařízení přechází. Ten Trekstor byl hádám jen důsledek nějaké setrvačnosti ve vývoji, ale na trh už nejspíš nepřijde:
    Trekstor's Windows Phone isn't coming to market after all - MSPoweruser
    https://mspoweruser.com/trekstors-windows-phone-isnt-coming-market/
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    GILDARIUS: njn, u nas uz se prechazi na androidy, je to skoda, ale microsoft to zazdil
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    IPS aaaand I am gone :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GILDARIUS: Ono to dává smysl i pro mě. Teda zatím mi funguje 640XL a přinejhorším i Acer Jade Primo, ale rád vím, že když je rozbiju, nemusím nutně do bazarovky.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    ELHO_CID: imho pro firmy to určitý smysl dává, lumie se fasovaly hodně, mají na to nastavené systémy tak to pro někoho možná bude výhodnější než přecházet na android
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam