• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONCESTOVANI - PORADNA
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    PEBAR: No me jeste doporucuji znamy potapecsky klub DAN Europe. Clenstvi Gold stoji cca 200E a je to na rok vcetne cestovniho pojisteni a vztahuje se to i na lod a potapeni. Ma s tim nekdo blizsi zkusenost?
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    DRAGON: sorry, moje chyba, blbě jsem se podíval.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a je to o dost levnejsi nez u Allianz
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PEBAR: axa ma pojisteny taky vsechno a za ty penize se jedna o rocni pojisteni worldwide, nechapu co myslis tema 90ti dny.
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    dík všem za rady ;)
    DRAGON: na Axu jsem koukal ale za podobné peníze je to to na max-délku 90dní takže asi skončím u té Alianzky, neřeší nic a za ty prachy pojišťují kompletně všechno.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PEBAR: ja mam celosvetove na rok AXA asisstance, v indonesii sem byl 6x v nemocnici a pokazdy garance v poradku a osetreni, neplatil sem nikdy ani jeden ucet.
    stalo me to asi 6500,-
    KOTUL
    KOTUL --- ---
    PEBAR: Rodiče byli v Tanzanii a pojistili se u flying doctors. Když se ti něco stane, tak pro Tebe doletí.
    AKIRKA
    AKIRKA --- ---
    PEBAR: Zkus nektery ze serveru co zprostredkovavaji pojisteni online, vetsinou je tam moznost porovnani ruznych pojistoven a toho co nabizeji, vctne ruznych pripojisteni atd. Uprimne s pojistenim do Afriky nemam zkusenosti, ale pojistovala sem se na pul roku do UK, na rok do Recka a Spanelska atd. krz www.top-pojiteni.cz nebo tak neco podobnyho. Urcite si tam vyberes co ti bude vyhovovat nejvic.
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    Doporučil by mi někdo nějáké dlouhodobé pojištění do Afriky tak 6 měsíců až na rok v kuse (bez návratu do ČR každých XX dní maximalně jednou na otočku zhruba po 6 měsících). Chci tam zkusit štěstí najít job jako Bush pilot. Zkušenosti, případně kolik jste za to dali. Zatím mi příjde nejlepší Alianz za 13 600. Odjíždím za 14 dní tak to docela hoří,ale nechci vyplaznout balik a pak případné výlohy zacvakat stejně sám.
    Děkuju.
    KATEZ
    KATEZ --- ---
    Ahoj,
    poradil by někdo prosím, jaký je nejlevnější způsob cestování po Itálii (nechci stopovat .) ) přesněji dostat se z Říma do Neapole?
    Děkuji
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    LA_PIOVRA: tak treba levne neni 1000€
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SHAMAN99: co je to levne?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    ahoj, chtel bych se zeptat, jestli nevite nekdo o nejakem levnem ubytovani v Parizi, idealne neco pro dva, tak na 3 noci... byl bych vdecny za kazdy tip...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Kulhy: ad Repelent: jestli se chystas do asie nebo jizni ameriky, nic sebou netahej, cesky tam moc nefungujou a koupis to tam za par korun.
    MAJINKA
    MAJINKA --- ---
    KULHY: tak tak extremni jako tady muzi nejsem :) beru asi tri trika (dve tilka, jedno s dlouhym), troje spodni pradlo a ponozky, kratasy-sukni, neco jako teplaky-kalhoty, malej rucnik, plavky, repelent, nuz, cteni, dve mikiny, plastenku?, lekarnicku, zapalovac, jedny zabky jedny normalni boty, spacak bo prosteradlo ci neco takovyho... Jinak fakt zalezi kam jedes, rada si treba vemu i saticky a i tak se vejdu do se vsim do maleho batuzku cca 30-40 litru kdyz chci...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no jo, jeste sarong :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KULHY: cau, vozim 18Litrovej batoh, mam v nem 1x dalkomer, dva objektivy, jedny kratasy, jeden sarong (vyborne, slouzi zaroven jako obleceni, deka, rucnik..), jedno tricko, zabky, malej notebook, dve tri knizky, jedny ponozky, latkovou tasku na nakupy, tuzku, malou baterku na sviceni, pas, letenky.
    Kdybych nahodou stal o neco, co nemam s sebou (zapalovac, stipatko na nehty, dalsi cteni..) tak si to koupim na miste.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KULHY: cau, ja vozim 40Litrovej batoh, mam v nem 1x DSLR, dva objektivy, jedny kratasy, kotnikovy ponozky, dve trika, mikynu, kalhoty, tasticku prvni pomoci+painkillery, nuz, nahradni baterie, čelovku, nejakou energii, plastenku, pokud je potreba, tak maskytieru, blok, tuzku, e-ink ctecku knizek, nuz, vidlicku, lzici, zapalovac. A zbytek tak nejak podle potreb a mista kam razim, minule sem k tomu tahal i surf :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam