• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONCESTOVANI - PORADNA
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jeden tip pro cestovani s kufrem: neutracejte zbytecne za zamky ;)

    Break into and reseal a locked suitcase demonstration - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mf-DGKUNffI
    KOSTRA11
    KOSTRA11 --- ---
    PRALEN: Před asi dvěma lety sem jel na mašině do Monaka. Právě přez Benátky a Janov. Benátky jsou rozhodně hezčí, ale podnebí je přibližně stejný jako u nás, ale vlhčeji což se projevuje i na srážkách. V Janově je to zase tak že jsou v podstatě od Janova až po Marseiles Alpy a tomu odpovídá jak místní infrastruktura, tak terén a pobřeží. Na velkých plážích ve městě bude asi písek, ale já se jim chtěl taky vyhnout, až sem narazil na jeden malí kemp, ale! Po celém italském pobřeží z Janova až dolů na Francii vede železnice a dálnice a pokud nejsou pláže uměle upraveny jsou kamenité. Počasí určitě sleduj na těchto stránkách: http://www.yr.no/ ! Teť k tomu kempu. Jel sem z Janova po silnici SS1 na Arenzano. Na tomto odkazu ( http://goo.gl/maps/ibHaK ) je kemp s přilehlou pláží, ale jak je vydět vede zde železnice a průchod na pláž je úplně v pravo pod silnicí u výjezdu vlaku z tunelu. Pláž je z magnezitu. Přihazuji odkaz na fotky. Byl sem tam v červenci. https://drive.google.com/folderview?id=0B3y-nqMT0K1MU1dEU0F6bHhaT3c&usp=sharing
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdyztak rovnou zjisti limity, dik
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    DRAGON: Melo by...napisu sem,az to proverim
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FI_CZECH: jestli se chystas ven, tak stejne musis pozastavit pojisteni v CR a po prijezdu dolozit, ze si byl pojistenej jinde, jinak to budes muset cele doplatit. Uplne nejlepsi je pauznout pojistku na vzp resp tve pojistovne a poridit si ten den pojisteni na rok nekde jinde (viz treba ta axa) a u toho si vzit DAN, ono to nebylo svyho casu nic drahyho, spis to beru jako pripojisteni ke klasicky pojistce. Jestli slouzi DAN zaroven jako klasicky cestovni pojisteni i na sousi, to netusim...
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    No chystame se vypadnout cca na rok a co nejvic casu chceme stravit na lodi,ale uvidime,co se naskytne. Obcas se budem presouvat i po zemi nebo vzduchem a na zajimavych mistech se i potapet,tak prave zjistuju,jestli to DAN cely pokryje jako plnohodnotny cestovni pojisteni,abych tady na tu dobu mohl zrusit zdravotni. Teoreticky by melo stacit..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jestli resis hlavne potapeni, vubec neuvazuj - DAN je spravna volba :)
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Aha no ja uz se lek,ze to zdrazili. premejslim o tom,ale zatim pro me porad nejlip vychazi ten DAN. Chceme primarne na lod a taky se potapet.Jeste si musim nacist ty podminky,ale prave kamosi to maji a pouzivaji jako regulerni cestovni pojisteni.Myslim,ze uz maji za sebou i nejaky pojistny udalosti a vsechno bez problemu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja si kupoval jen na kveten na mesic evropu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FI_CZECH: to nevim, jen tipuji, protoze sem si predloni kupoval cely svet na rok od axy za 7
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    DRAGON: Kde vidis 3500? Ja sem ted zkousel cvicne zadat na rok (svet mimo USA) a vychazi to na 5800 v ty nejnizsi tride. Ale mam pocit,ze to vcera bylo levnejsi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    50% slevu potvrzuju, prave sem si ho koupil, funguje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FI_CZECH: wow, tak to je luxus, to znamena celej svet na rok za 3500? husty
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    PEBAR: BTW - momentalne ma AXA na vsechny typy pojisteni sjednane online 50% slevu. I na to dlouhodobe, to uz je celkem solid price.
    PRALEN
    PRALEN --- ---
    Ahoj máte zkušenosti s Italskými kempy? chytáme se do 14dnů do Itošky s dětma, chtěli bychom nějaký malý fajn kemp, spíše na severu....je lepší počasí na straně Benátek nebo Janova? nechcem žádný Bibione ani o památky moc nestojíme, spíše klídek a málo lidí...Díky kdyžtak do pošty
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Zkusim napsat primo jim a zeptat se a dam kdyztak vedet
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    DRAGON: No jedna se o DAN Sport Gold (195E) a to je celorocni a melo by fungovat i jako plnohodnotne cestovni pojisteni. Vyuziva to kamarad s pritelkyni,co ziji a cestuji na lodi. Jestli tam nejsou treba nejake vyjimky i pro zeme,co treba nemaji vubec more nebo tak neco,ale niceho takoveho jsem si nevsiml.

    https://www.daneurope.org/web/guest/sport-plans
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FI_CZECH: Dan je diving insurance, ale teda za 200 sem to nevidel, to je trosku predrazeny, tusim 70EUR. Nicmene ti to plati jen kolem potapeni, kdyz se ti neco stane mimo vodu, tak je to ve vyluce.
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    PEBAR: No me jeste doporucuji znamy potapecsky klub DAN Europe. Clenstvi Gold stoji cca 200E a je to na rok vcetne cestovniho pojisteni a vztahuje se to i na lod a potapeni. Ma s tim nekdo blizsi zkusenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam