• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONCESTOVANI - PORADNA
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Ahoj,zrovna vyplnujeme formular na viza do Indie a ptaji se tu na dalsi pasy. My jsme si nechali pro pripad ztraty nebo odcizeni udelat 2 pasy,protoze budem na ceste cca rok a premyslime,jestli ten druhhy pas do te zadosti priznat? Teda jestli s tim nemuzou byt nejake problemy, kdyz je prizname nebo naopak neprizname... Mate nekdo zkusenost?
    AKIRKA
    AKIRKA --- ---
    Zdarek, slysela sem ze se prodavaji cele sety redukci na ceske plynove bomby, aby je bylo mozne pouzit v zahranici (Evrope). Nejake zkusenosti, rady?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jeden tip pro cestovani s kufrem: neutracejte zbytecne za zamky ;)

    Break into and reseal a locked suitcase demonstration - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mf-DGKUNffI
    KOSTRA11
    KOSTRA11 --- ---
    PRALEN: Před asi dvěma lety sem jel na mašině do Monaka. Právě přez Benátky a Janov. Benátky jsou rozhodně hezčí, ale podnebí je přibližně stejný jako u nás, ale vlhčeji což se projevuje i na srážkách. V Janově je to zase tak že jsou v podstatě od Janova až po Marseiles Alpy a tomu odpovídá jak místní infrastruktura, tak terén a pobřeží. Na velkých plážích ve městě bude asi písek, ale já se jim chtěl taky vyhnout, až sem narazil na jeden malí kemp, ale! Po celém italském pobřeží z Janova až dolů na Francii vede železnice a dálnice a pokud nejsou pláže uměle upraveny jsou kamenité. Počasí určitě sleduj na těchto stránkách: http://www.yr.no/ ! Teť k tomu kempu. Jel sem z Janova po silnici SS1 na Arenzano. Na tomto odkazu ( http://goo.gl/maps/ibHaK ) je kemp s přilehlou pláží, ale jak je vydět vede zde železnice a průchod na pláž je úplně v pravo pod silnicí u výjezdu vlaku z tunelu. Pláž je z magnezitu. Přihazuji odkaz na fotky. Byl sem tam v červenci. https://drive.google.com/folderview?id=0B3y-nqMT0K1MU1dEU0F6bHhaT3c&usp=sharing
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdyztak rovnou zjisti limity, dik
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    DRAGON: Melo by...napisu sem,az to proverim
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FI_CZECH: jestli se chystas ven, tak stejne musis pozastavit pojisteni v CR a po prijezdu dolozit, ze si byl pojistenej jinde, jinak to budes muset cele doplatit. Uplne nejlepsi je pauznout pojistku na vzp resp tve pojistovne a poridit si ten den pojisteni na rok nekde jinde (viz treba ta axa) a u toho si vzit DAN, ono to nebylo svyho casu nic drahyho, spis to beru jako pripojisteni ke klasicky pojistce. Jestli slouzi DAN zaroven jako klasicky cestovni pojisteni i na sousi, to netusim...
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    No chystame se vypadnout cca na rok a co nejvic casu chceme stravit na lodi,ale uvidime,co se naskytne. Obcas se budem presouvat i po zemi nebo vzduchem a na zajimavych mistech se i potapet,tak prave zjistuju,jestli to DAN cely pokryje jako plnohodnotny cestovni pojisteni,abych tady na tu dobu mohl zrusit zdravotni. Teoreticky by melo stacit..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jestli resis hlavne potapeni, vubec neuvazuj - DAN je spravna volba :)
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Aha no ja uz se lek,ze to zdrazili. premejslim o tom,ale zatim pro me porad nejlip vychazi ten DAN. Chceme primarne na lod a taky se potapet.Jeste si musim nacist ty podminky,ale prave kamosi to maji a pouzivaji jako regulerni cestovni pojisteni.Myslim,ze uz maji za sebou i nejaky pojistny udalosti a vsechno bez problemu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja si kupoval jen na kveten na mesic evropu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FI_CZECH: to nevim, jen tipuji, protoze sem si predloni kupoval cely svet na rok od axy za 7
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    DRAGON: Kde vidis 3500? Ja sem ted zkousel cvicne zadat na rok (svet mimo USA) a vychazi to na 5800 v ty nejnizsi tride. Ale mam pocit,ze to vcera bylo levnejsi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    50% slevu potvrzuju, prave sem si ho koupil, funguje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FI_CZECH: wow, tak to je luxus, to znamena celej svet na rok za 3500? husty
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    PEBAR: BTW - momentalne ma AXA na vsechny typy pojisteni sjednane online 50% slevu. I na to dlouhodobe, to uz je celkem solid price.
    PRALEN
    PRALEN --- ---
    Ahoj máte zkušenosti s Italskými kempy? chytáme se do 14dnů do Itošky s dětma, chtěli bychom nějaký malý fajn kemp, spíše na severu....je lepší počasí na straně Benátek nebo Janova? nechcem žádný Bibione ani o památky moc nestojíme, spíše klídek a málo lidí...Díky kdyžtak do pošty
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Zkusim napsat primo jim a zeptat se a dam kdyztak vedet
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    DRAGON: No jedna se o DAN Sport Gold (195E) a to je celorocni a melo by fungovat i jako plnohodnotne cestovni pojisteni. Vyuziva to kamarad s pritelkyni,co ziji a cestuji na lodi. Jestli tam nejsou treba nejake vyjimky i pro zeme,co treba nemaji vubec more nebo tak neco,ale niceho takoveho jsem si nevsiml.

    https://www.daneurope.org/web/guest/sport-plans
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam