• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONCESTOVANI - PORADNA
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JAVOR
    JAVOR --- ---
    ZAPLO05: zalezi taky na tom kam.? sever nebo jih, hory nebo koupacka v moři.? co taky chces videt, sklizen, nebo sadbu, jak dlouho tu budes.?
    ZAPLO05
    ZAPLO05 --- ---
    Kdy je nejlepší jet do Vietnamu? Na jednom webu najdu listopad, na druhým říjen, druhej pak červenec: Jeden web řekne tohle druhej tamto. Muze mi někdo poradit?
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Na přelomu června a července chystame výlet do Albanie autem a cestou tam a možná i zpět by jsme uvítali nějaké zastávky na zajímavých místech v Srbsku (hory, skály - klidně na lezení, jezera - koupací, zříceniny, atd), chystame se na místě i přespat, což mimochodem máte někdo zkušenost v Srbsku či Albanii? Máme se hodně zašívat?

    Kdyby jste mohl někdo doporučit i dobrá místa kdekoliv v Albánii, tak taky uvitam (hory, lezení, pláže, hrady a zříceniny, ubytování).

    Za případný tipy moc díky.

    JAVOR
    JAVOR --- ---
    DRAGON: to ho radsi vymenim, nez abych zustal čumět nekde na letišti v jv asii.:/
    JAVOR
    JAVOR --- ---
    DRAGON: aha, to rad slyším:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAVOR: muzou ti delat velky problemy. Zalezi jak v ktery zemi. Mne jednou kvuli plnovousu slusne ponervovali v Dubaji. Bylo videt, ze si mne vychutnava jenom proto, ze sem v jeho zemi a sem bilej. Ostatne i to mi primo rekl do oci. Takze zvazil bych to, no..
    JAVOR
    JAVOR --- ---
    jak moc velkej problem je ze mam v pasu fotku bez vousů.? nemam zadnej velkej plnovous, jen udrzovany strniste cca centak, ale na ty fotce vypadam trochu jako klucik.:D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HANELA: pecka, diky moc za tip, Ronda vypada jako zajimava destinace na den odletu (letime az nekdy vecer)
    HANELA
    HANELA --- ---
    LADINEK: Mijas, Ronda
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ahoj, zacatkem listopadu letime na prodlouzenej vikend do Malagy a chceme si dat Gibraltar. Auto si pujcime a tak mam otazku co si dat po ceste tam a zpet ? Nejakej tip na peknou plaz nebo proste na neco co by stalo za to videt, jak v Malaze tak po ceste...diky
    MARI
    MARI --- ---
    MORTAELTH: My tam budeme jen víkend, takže na hory bude bohužel tak 1,5 dne, ale díky za tipy, mrknu.
    MORTAELTH
    MORTAELTH --- ---
    MARI: vcera jsem se vratil ;)

    byli jsme tyden kolem Lago di Garda a Lago di Tenno. Ten hreben na vychodni strane Lago di Garda je pekny, ted uz ani neni turisticky (krome mista u lanovky ktera vede z Malcesine)

    Da se spat nahore v tech Refuggios (my spali v Refuggio di Telegrafo za 20€/os bez jidla) a pak ve stanu. Na tezko tam ale nikdo nechodi, byli jsme jedini.

    A jeste jsme byli u Lago di Tenne na Monte Misune, tam uz to neni turisticky vubec a moc hezky vyhledy. Tam jsme ale stravili jen den.

    U lago di Garda doporucuju udelat si jeden den pauzu na Gardaland a prezit tu masovku, alespon pokud mate radi adrenalin :)
    MARI
    MARI --- ---
    Můžete mi dát nějaké tipy na výlety do hor v okolí Bergama? Budeme tam na víkend a tuto oblast vůbec neznáme, tak uvítámě osobní tipy, kde se vám to líbilo a stálo za návštěvu. Děkuji!
    PAIKA
    PAIKA --- ---
    Ahoj, letim na konci tydne do spanelska, sitges, kousek od Barcelony .. mam dotaz ohledne kuriva v teto lokalite.. umel by nekdo poradit? do posty pls.. heslo 420 )
    diky
    K1NKZ
    K1NKZ --- ---
    Ahoj všem! Za týden vyrazime autem do srbska...planujeme navstivit kosovo...ma nekdo zkusenost s prekrocenim hranic, pripadne na jakem prechodu je to pro turisty nejlepsi volba? Jsem z toho trochu zmaten, pri planovani pres google maps me to vzdycky zene oklikou pres makedonii...diky
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Zdravím, v srpnu mám v plánu Itálii, konkrétně Bergamo nahoře u jezera, tak že auto bude nutnost, jen že nemám kreditní kartu (pouze debetní) navíc řidičák v ty době nebudu mít ještě rok, jak se přes tohle vše dostat k autu?
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Fakt je to na Bali nebo Srí Lance v listopadu s počasím tak špatný? :)
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    měl by někdo zájem o letenku na Tenerife ?Odlet 6 května.... Levně....
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    DRAGON: TripAdvisor/ABnB/Booking jsem samo projizdel, ale rikal jsem si, ze dam spis na tuhle diskuzi :) Dekuju za link
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam