Tak jsme se vrátili. Albánie mě nadchla dost. Teda více mě nadchla Bosna a Hercegovina kde jsem pobyli cca 8 dnů. Asi jedna z posledních zemí, která má svou "svobodu". Ale zpět k Albánii:
1) Cesty nejsou tak hrozné jak se o nich říká, ae denodenně na nich pracují. Jeli jsme Fordem Mondeo z r. 2000 a a na to, že nás už párkrát zradil, tak Albánii dal s prstem v nose
2) Líde jsou opravdu přívětiví a přátelští a rádi si popovídají
3) Nejsou tu kempy (z avizovaných 4 jsme našli všechny a jen jeden byl opravdu kemp, kde se dal postavit stan): jinak kempování fakt neznají a spát na opuštěných místech se nevyplácí.
4) Jídlo báječné a tím, že nemají peníze na hnojiva tak vše chtě nechtě bio :) - luxusní za minimální ceny. Doporučuju pilaf kdekoli, korana (zvláští druh pstruha od jezera Ohrid, ale jedine jen zprimo z farmy, protoze je to velmi ohrozeny druh-> u farmy je kemp za 5€ na noc s písečnou pláží a vemi příjemnými majiteli, ale dooooooost pomalou obsluhou), je toho spoustu a jelikož jsem hladovec momentálně tak končím tohle téma
5) 10€ platí jen ti co letí letadlem. Ačkoli bychom měli požadovat kartu při vjezdu do země, tak jsme se na to vysrali páč pan celník nechtěl komunikovat a už vůbec nás nechat mluvit, co že to vůbec chceme. Při výjezdu po nás nikdo nic nechtěl takže láčes (hranice s Makedonii)
.......................................................atd. kdyby někoho cokoli zajímalo, stačí se zeptat