• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARMOSLAPAlbánie
    ADIK
    ADIK --- ---
    XCHAOS: já bych se na kole nejvíc bál těch neohleduplnejch plechovek co tam jezdí jak splašený;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    uvažuju přijet do Albánie trajektem s kolem a projet jí směrem do Makedonie... myslíte, že je to reálné/bezpečné? i pokud člověk jede sám?
    RATUS
    RATUS --- ---
    Nějakej tip jak se dostat veřejnou dopravou (nějaká maršrutka) ke skadarskému jezeru a tam zakempit? Je vhodné na koupání?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    cca 5. zari odjezd na 14 dni, pres Srbsko, Cernou horu... pravdepodobne jeste jedno misto v aute, kdyby mel nekdo zajem, nejlepe s ridicakem, ubytovani jiz domluveno v podstate za hubicku viz http://goo.gl/maps/AVrIS
    ADIK
    ADIK --- ---
    DIAGONAL: my v poslednich 7 dnech srpna :-)
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    někdo v posledních 7 dnech července Theth - Valbone ?
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Ahoj, zhruba +- za dva týdny budeme s přítelem v albánii. Najde se někdo kdo tam tou dobou bude taky? Případně může nám někdo doporučit nějaká místa na výlety, kempení a podobně? Jedeme obytňákem...Kdyžtak pošta, díky moc.
    TPK007
    TPK007 --- ---
    DARMOSLAP: a nekolik flasek Skanderbeka odevsad :)
    DARMOSLAP
    DARMOSLAP --- ---
    Pokud by jel někdo v létě do Albánie autem a mohl přivézt pár věcí navíc, prosím pošta. Jde mi o med z okolí Llogarského průsmyku a Rakiji z Korce :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    UCL SSEES: Albanian Film Screening Day: Visual Approaches to Society and Culture
    http://www.ssees.ucl.ac.uk/albanianfilm.htm

Kdybyste byl někdo náhodou v Londýně a chtěl se zdarma podívat na tři albánský filmy... :)
    CADAVER
    CADAVER --- ---
    IVANA_ANAVI: hodne zajimavej clanek, genderova rovnost na balkane uz od 15.stoleti.)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _ZU_
    _ZU_ --- ---
    KETHAMINA: dostacujici info je v pruvodci od Bradtu, na strankach Lonely Planet se da za poplatek stahnout kapitola o Albanii, tu jsem necetla. kazdopadne ceny v Albanii jsou pro Cechy uplne v pohode, napr. vstup na vykopavky, ktere jsou v UNESCO je cca 70kc. v Tirane ti muzu poradit fajn hotel.

pres den myslim v pohode, vecer asi jen po hlavni promenade

KOZINA
    KOZINA --- ---
    Zdar, shánim někoho kdo je momentálně v Albánii - objevil sem tam jeden poklad a potřeboval bych nějakýho prostědníka, co by se na něj zeptal. Já to bohužel nestih...
    ONDR4SH3KK
    ONDR4SH3KK --- ---
    zdravim, tak jsme se dnes vratili z Albanie a muzu jen a jen doporucit!! je to uzasna zeme a hlavne uzasni lide. Jeli jsme ve ctyrech a pohybovali se prevazne stopem. Nejdriv jsme navstivili NP Theth, pobyli par dni v horach a pak jsme projeli zemi vnitrozemim na jih a po pobrezi zpet na sever. Kdyby chtl nekdo nejake konkretnejsi info, tak neni problem.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    CADAVER
    CADAVER --- ---
    LONESTAR: Byli jsme s partickou co byla v Albanii na kajacich, Jeli udoli reky Devoll a jeden jeji levy pritok. Rikali ze na vodu super ale jen cca 3tydny v roce kdy taje snih z hor, jinak tam casto v korytech v lete neni voda vubec zadna..
    CADAVER
    CADAVER --- ---
    SOARSS: kamarad jel do Albanie sropem. Cesta pres Budapest, Belehrad a Skopje. Az do Belehradu v pohode pak se na den a pul zasekl, celkem pet dni, zpatky vyrazne rychlejsi - za tri dny :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    HERR_FLICK: jo, Lukovë, sorry za překlep (psal jsem to hodinu po návratu, po 1000km nonstop :)
    http://goo.gl/maps/y2RCB
    ta cesta Lukové-Shpellë je na tu "civilizovanější" pláž...
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    dik moc za tipy, akorat to lekove nemuzu na googlemape najit, jenom lukove
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam