• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARMOSLAPAlbánie
    SDN33
    SDN33 --- ---
    N_I: však proto tam si ne
    N_I
    N_I --- ---
    POHULEX: jedem ted busama 14 dni a je to uz lehce na palici..n3kdy neprijede vubec..nekdy nezastavi kde chces..misty proda listky ale na stojaka...misty je to ultra drahy..misty.ultra levny..dohody dle sms a souhlasu nemakaj...kdyz n3kdo rekne.hned sem zpet je to hodka...ted se este modlime at vubec z kujes odletime pac tam pristava kazdy 8 letadlo...zazitku hodne..teda a zeme krasna.ale co.chteji delat v eu.nevim....
    SDN33
    SDN33 --- ---
    HANSDUTOSWARC: což je takovej paradox, páč ve velkém většinou vezou úplně jiný typy lidí
    HANSDUTOSWARC
    HANSDUTOSWARC --- ---
    Tak sme jeli zpatky přes Řecko a na řeckejch hranicích nas pročuchavali se psem jen tak letmo a na srbskomadarskej si nas typek odstavil do haly a prolejzal celou kabinu a nakonec dovedl psa a dukladne ho nechal pročuchnout naše auto :D Prej když je sezona tak sou pečlivý no :D vw t4 dva lidi v autě. Hold máš dredy tak automaticky vezeš :D :D
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    ONDYXINNYX:
    HANSDUTOSWARC: Pokud vim, tak v roce 2017 probihaly velke protidrogove zatahy. Na pobrezi byly docela manevry, nad domem nam lital vrtulnik, na mori stihali a zastavovali cluny a tak.
    Jinak na uplatky si davejte pozor, Albanie se usilovne pokousi reformovat a jede prisnou protikorupcni politiku. Bylo to dost videt mezi 2018-2019, strasne restruktualizovali policii v pobreznich oblastech, spousty starsich policistu zmizely a nahradili je lidi, co svoji praci berou fakt vazne.
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    HANSDUTOSWARC: starej schnilej tranzit , dva dredari v autě a z toho jedna osoba zápis za pašování z Rakouska , takže jsme byli ukázkově provařený
    HANSDUTOSWARC
    HANSDUTOSWARC --- ---
    ONDYXINNYX: a cim ste jeli? To vypadate nak provarene ?
    POHULEX
    POHULEX --- ---
    čauec
    víte někdo jestli přes Černou horu jezdí nějaká veřejná doprava bus/vlak ?
    nebo jako v Albanii stopování mikrobusů?
    Předpokládám že jo,ale stejně radši bych si to ověřil.Někde jsem našel info že by měl jezdit z Budvy vlak do Chorvatska.
    dík.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Nám bosnaci prohledali cele auto... Prý jestli nevezme zbraně, drogy nebo jaderný odpad :) zpátky jsme jeli přes Makedonii a Srbsko a taky paráda.. třeba jezero Ohrid doporučuju
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    v bosně čekačky a buzerace, u chorvatů to samý + riziko štouraček (jednou mi vyndavali použitý kondomy z koše, černohorci jakžtakž, jenom si hrajou na drsňáky ale jsou rádi na všechny cizince. Albánce jako jediný možno uplatit (plzne/cíga)
    Šnečí tempo myslím tak 30-40 na 80 zapomeň ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    JAMES23: voser znamená co? Čekačky a kecy? nebo se nám připravit na něco extra?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    JAMES23: ok bezva.. nad 80kmh mám stejně spotřebu 11 takže ideál
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    SDN33: hele jasně že dá. Jadranská magistrála je pěkná, hlavně černohorská část (doporučuju vynechat trajekt přes kotor a objet si to hezky) Ale počítěj že to bude šnečí tempo a hodně vyhlídková jízda, zvlášt teď v sezoně. A trocuh voser s hranicema, zvlášt ten kus bosenského pobřeží
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Ahojte. Dá se dojet do Albánie podél pobřeží z Chorvatska nebo to je technickej a casovej nesmysl? Cesta tam je, ale nikdo to tak nejezdí.
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    LONESTAR: mohu potvrdit.Zewlíme tu již takřka měsíc.
    .
    BONGO
    BONGO --- ---
    Rád bych se zbavil pár drobných Leke; pošta
    [ OFFERINGNABÍZÍM: 1385 Albánských Leke / Brno ]
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    DUHOS: Ahoj, taky jsem jel s kámošem před 3 rokama balkán, černá hora, srbsko, kosovo, albánie... papír měl ve znění co píšou ostatní tady v auditku. v češtině a v angličtině s razítkem firmy a čau... nikdo to po nás nikde na hranicích nechtěl ale myslim si že to uvezeš a je dobrý to mít a předejít tim zbytečnejm problémům.
    ADIK
    ADIK --- ---
    BOTUL: prvni roky jsem ho vozil (respektive jsou dva, zenevsky a vidensky, kazdy plati v jine zemi), ale kdyz jsem zjistil, ze nikdo nevi co to je a nikde ho nepozaduji, tak jsem se na nej vykaslal. za 15 let jezdeni po i mimo evropu ho po me nikdy nikdo nechtel.
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    BOTUL: nás nikdo nekontroloval, ale nějaký jiný lidi, co je cajti v albánii stavěli kvůli pásům, říkali, že jim ho dávali a oni vůbec nevěděli, co to je:)
    ale měli jsme ho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam