JAPAN: Ano, tam to samozrejme taky hrozi, ale ja nemluvil o "potrebe stitu" ale o "otravnosti knockbacku".
K dotazu)
Pokud sis nevsiml, tak jsem jen odpovidal na zde zverejnene a na me mirene dotazy jinych hracu (
EZEE,
EZEE a
CCHLAPEC) - coz jako inteligentni clovek urcite uznas, je slusnosti. Ani nemam pocit, ze bych to tady kazdy den spamoval neopodstatnenymi hate posty - do tohoto klubu jsem napsal s timto jen 8 postu a jen polovina z nich byla na tema "co se mi na Terrarii nelibi" a to jen proto, ze se na to jiny hrac tady verejne ptal (viz vyse).
Ani nevybizim ostatni k tomu, aby se na tu strasnou Terrarii vykaslali a hrali neco lepsiho.
Taky jsem nikdy nerekl, ze tu hru nesnasim. Kdybych ji nesnasel, tak ji nebudu ani zkouset hrat. Jenom me z nekolika zminenych duvodu nebavi natolik, abych v hrani pokracoval.
Klub sleduji, protoze me zajima, jak se Terrarie vyviji a nechce se mi kvuli tomu sledovat wiki a offic forum (a taky me zajima, kdy s ni sekne zdejsi obecenstvo ^_^).
Takze ne, neodbooknu si tento klub a budu doufat, ze zdejsi admin nema tak omezeny pohled na vec jako ty - srsly o co ti jde?