SVORO: Cheap kill je taky o tom, ze vis, jak se stavaji, vis kde, ale casto s nimi nemuzes moc udelat.
A nebo ano, muzes hrat defensive a fakt bezpecne, ale ja osobne v tomhle stylu hry v Terrarii nevidim zadne kouzlo a hlavne zadnou zabavu.
MYSHAAK: No nemam, to mas pravdu. Ze hrat HC je dle meho nazoru kravina rikam proto, ze ta hra dle meho nazoru na ten mod neni postavena. Proc si to myslim? Hardcore mode byl dodan do hry az dodatecne, tudiz nastava otazka, proc byl dodan a jestli s nim pocitacli designeri hry, kdyz hru vytvareli. No a ja jsem presvedcen, ze nepocitali vzhledem k tomu, jak rychle hra vznikla a kolik veci do ni nacpali a kolik veci stale pridavaji a taky meni.
Zatimco rogue-like hry s permadeath systemem pocitaji a stavi kolem nej.
Kdyz si o necem myslim, ze je kravina, tak se nebudu prece vyjadrovat pozitivne :)
K "pravidlum hry". Ano, je spousta lidi, ktere podle tech pravidel bavi hrat, jako je spousta lidi, kteri se u te hry bavi, ale kvuli nekterym nedostatkum se u ni nebavi az tak, jak by chteli.
Argument, ze zivot neni fer, tak hry taky prece nemusi byt fer mi prijde vylozene zcestny. Podobne smysleni vede k tomu, ze vznikaji hry, kde si za realne penize muzes koupit vyhody nad ostatnimi hraci, protoze v realnem svete to tak prece taky chodi, ze jo.
Omlouvam se, pokud pusobim jako hater, ale nebyls to ty, kdo tady chtel vsechny nazory na vec? Ja si myslim, ze nejpodstatnejsi u Terrarie je, aby se u toho clovek bavil, a rovnez si myslim, ze v takovem stavu v jakem je to tedka se clovek s HC postavou bavit nebude. Pokud to nekoho prece jen bude bavit, ok, at si to tak hraje, me staci mediumcore a i tak jsme se nekolikrat pristihli u toho, ze jsme si rikali, proc jsem radeji nehrali softcore.