• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    DARJEEL: mi povídej... :( i ta sexualní energie (když sou dva je taky neuveritelne silná dá se s ní pracovat-tantra) jako forever alone je asi worst case scenario .)

    --si člověk řiká, až to budu umět to bude mazec-frajer...mě se na tom líbí, že pak když se do toho pustí tak přijde o ego a tyhle "spouštěcí myšlenky" nenávratně pryč a jediny co ten člvěk pak dělá, je že má rozepnutou košili v zimě :) bez šály a učí to další pokud mají zájem..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LOOP_ONE: a taky dlouhou sexuální abstinenci...
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    JANICA: tomuhle mistroství potrebujes dech :) docela dost...jde ruku v ruce jedno s druhým .) ona tam i zminuje, ze díky tomu ten dech vlastne jde jinudy(ze stran) atd ...údžají s celým tělem
    JANICA
    JANICA --- ---
    LOOP_ONE: Mozna to je hloupy dotaz , tak se predem omlouvam, ale napadlo me k tomu jeste, ze to tedy vyzaduje nejspis mit zvladnuty "jogovy dech"- je to tak? Dekuju
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    AIM_FREEMAN: hodně dobrý! :) super bederáky, to je aspoň pevný základ... a jádro má dle náznaků taky pěkně vypracovaný a propojený, úplná pohybová symfonie :o)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    AIM_FREEMAN: kurna jak to delaj?
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    AIM_FREEMAN: tohle si sem neměl dávat .) dobré motivační video. ..ta si toho hada musí pěkně vodit nahoru dolu... :DD
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Nabízím kvalitní jutovou jógamatku od ID SLAUGHTER.

    Používaná půl roku, dobrý stav, v místech Samastiti jsou vidět v modrém povrchu bělejší fleky, ale strukturálně je v naprostém pořádku.

    Je větší a těžší, spíš na doma než na přenášení.
    Mně nevyhovuje drsnější povrch, pořídila jsem si lehkou a hladkou:)

    Za 800,-
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    Yoga Can't Hurt You: If You Can Find It. ~ Godfrey Devereux | elephant journal
    http://www.elephantjournal.com/2012/02/why-yoga-cant-hurt-you-if-you-can-find-it--godfrey-devereux/
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    TLUSTOUTLON: síla moudrosti je užasna kniha...výsledky se začali dostovovat uz po měsíci...ani nemusiš trenovat tu bdělost stačí si být vědom dechu a pak to začne přicházet samo...a pak tummo na to můžeš nabalit.. .) přeju hodně úspěchu... něco tam je :)
    TLUSTOUTLON
    TLUSTOUTLON --- ---
    Ahoj, má tady někdo zkušenost s Tummo? Četl jsem tenhle článek http://www.national-geographic.cz/detail/video-ledovy-muz-ubehl-maraton-u-polarniho-kruhu-bez-bot-10815/ a přemýšlím nakolik je nutný tenhle přístup http://silamoudrosti.unas.cz/cs/naro-cho-druk_cs.php aby se to člověk naučil. Nedělá mi problém při běžné relaxaci zvýšit pocit tepla, ale rád bych to posunul dál, pokud to lze v civilních podmínkách.
    TLUSTOUTLON
    TLUSTOUTLON --- ---
    OMEGAPOINT: Jedno musím uznat Omegapointe :D .. po tom co jsem tě tady poznal, mívám mnohem lepší náladu. Sice se sem poslední dny chodívám především bavit, protože to tu vypadá jak zápis z terapeutické skupiny, ale co, účel světí prostředky :) Ta žádost o vděk a Petvalovo doporučení, není tak úplně mimo.. občas to praktikuji například při setkání s upovídanými fríky v nočních tramvajích apod.. něco mi to opravdu dává.. a když už nic jinýho, a to není často, tak alespoň pocit, že jsem duševně zdráv. Show must go on Omegapoint! :DDD
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    OMEGAPOINT: Vzhledem k tomu, že tvrdíš, že jsi jeden z největších jogínů na světě, mám na úsudek myslim plné právo..

    Timto končim debatu s tebou a očekávám trpělivě tvuj odchod, ať se ti dobře vede...sbohem!
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Kdybych tady dostal ban, a to jsem jeden z nejlepsich joginu na svete, bylo by to podezrele.

    Cvicte asany a dhyanu v asane.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Diskuse o joze zcela jednoznacne nabyla posledni dobou zhustene informacni hodnoty, k tomu mohlo dojit jedine diky svobode vyrazu. Mate tady uveden primo mechanismus osviceni, coz je nejhodnotnejsi technicka informace pro cloveka v tomto vesmiru.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    OLIAS: Open-Minded Man Grimly Realizes How Much Life He's Wasted Listening To Bullshit | The Onion - America's Finest News Source, Feb. 2011

    http://www.theonion.com/articles/openminded-man-grimly-realizes-how-much-life-hes-w,19273/

    Nech si to vysvetlit: pro me jsou irelevantni poznamky typu, co jsi napsal ty, nebo cim me tady castoval freeman. pochop ze nikdo za tebe nic neudela. kdyz budes porad jen posuzovat a soudit, nikam se nedostanes, je to primy opak cesty. kdyby si nikdy nesoudil, a soudit umi kazdy idiot, tak uz si v cili.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    LOOP_ONE: Presne tak. Bezny zivot prinasi spoustu situaci, ktere jen stezi muzeme ovlivnit a ktere prozkouseji kam jsme se na ceste dostali. Nevidim duvod proc by tuhle funkci mela zastavat diskuse o joze, kde to ovlivnit lze velmi snadno. Nejsem masochista;).
    Tady je to prece taky o jakesi komunite, vzajemne podpore a respektu...melo by byt! A kdyz vetsine lidi neco vadi, myslim ze je na miste to nejak zohlednit.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    PETVAL: kdyz mu das banana bez emoci dosahli jsi toho o co ti jde .... tim ze ho tady nechas kazat,tak to tady posilas vis kam...a emoce v tom nehrajou zadnou roli. kvalita auditka o joze ...urcuje kvalita otazek a odpovedi a nazoru, ktere od ostatnich klubu jsou imho tady na vysoke urovni..jeho nazory a zpusoby patri do jinych auditek...imho.bez emoci...ignore je samozrejmej
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS: takze cim driv neco delame, tim vetsi mame sanci zmenit neco jeste v tomto zivote. ten spravny okamzik pro konani je nyni. nevadi ze se sejde z cesty a pokud se sejde a vy si to uvedomite, tak se zase vratte na cestu a zacnete znova. to je v poradku. dulezite je ze kracite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam