• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    MISSSUNNY3
    MISSSUNNY3 --- ---
    STQ
    STQ --- ---
    IOM_NUKSO: je jisty ze daleko vic se o ni dozvis v klubech o tib. buddhismu nez tady
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    YMLADRIS: jo, mam na mysli tibetskou jogu pohybu, trol khur, kterou na zapad prinesl Norbu.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    FLUMO: a nemysli on budhistickou jantrajogu dle vairocany? tam zadna predstavivost nehraje roli, jsou to sady pozic postupne v pohybu
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    IOM_NUKSO: jestli ti jdou meditacni techniky zalozene na predstavivosti, tak je to pro tebe. zkusenosti drobne mam, ale tantra pokud je mi znamo je v CR lepe zastoupena buddhisty. Jogu moc neporaditm: obcas zaskocim treba na akci gejzi timcaka http://savitamusic.com/spolupracovnici/ vlastne by me taky zajimaly odpovedi ostatnich na tvou otazku
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Z nespecifickeho intuitivneho dovodu sa mi paci yantra yoga, ale zatial o tom vela neviem.
    Mate s tym nejake skusenosti?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    LOUELLE: z englandu to bude asi lepsi:

Amazon.co.uk: Four Chapters on Freedom: Commentary on the Yoga Sutras of Patanjali
    http://www.amazon.co.uk/...ds=Four+Chapters+on+Freedom%3A+Commentary+on+the+Yoga+Sutras+of+Patanjali

pokud budete delat nejakou objednavku z amazonu, muzeme spojit sily a usetrit na postovnym, tuhle knizku bych si vzal taky, když tak pocta
    STQ
    STQ --- ---
    LOUELLE: Iyengaruv komentar je docela vpoho. a kdybys pak mela hodne stesti/penez tak verze Satyananda Saraswati je skvela, ale bohuzel vyprodana (aspon kdyz jsem ji shanel ja).
    LOUELLE
    LOUELLE --- ---
    Ahooj, chystám si z Amazonu objednávat Patanjaliho Yoga sutru, nicméně je samozřejmě asi tisíc vydání, nemáte někdo třeba tip na nějaké dobré??:))
    Díky!!!
    LILY
    LILY --- ---
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    HONZAL: je to min sportovni, i kdyz posledni dobou zjistuji, ze ne mene namahavy. Clovek z toho neni zraseny, ale cviceni to je
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    LILY: jj, budu sledovat, beztak mi ještě dozniva zanet v rameni
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DARJEEL: presne receno, neznam B.N.S Iyengar ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    HONZAL: však stačí počkat, až bude mít nový seminář pro začínající, pak už se postupně začleníš mezi stálé navštěvovatele.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    URZA: mea culpa, jsem si nevšiml toho N a automaticky četl K :-)))
    HONZAL: jo, takže znáš ta jména, neznáš ta jména, tyve kdo se teda v tom má vyznat :-)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    STQ: největšího ho ma guru nadsamec Jara

DARJEEL: trochu sem googlil, ale stejne sem si nedovedl predstavit, co Dalibor mysli tim hlavnim proudem...ale z referenci mam jasno, ze stejne zajdu jen k nemu, bohužel ma uz plno.
    Iyengar jogu znam +-, ale pochopil sem to tak, jak pise Urza, ze se ucil od jinyho Iyengara ;-)
    URZA
    URZA --- ---
    DARJEEL: A navic jsou to dva ruzni Iyengarove :) Je to taková záludnost, ale ten B.N.S Iyengar u kterýho se učil Dalibor Ashtanga Vinyasa Yogu není B.K.S Iyengar, který učí to čemu se říká Iyengarova joga a který btw před 4 dny oslavil 95. narozeniny :)
    STQ
    STQ --- ---
    DARJEEL: tak to zas opatrne, nejvetsi zijici yogi je prece Bikram Choudhury!
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    HONZAL: jestli tím, že "neznáš jména" myslíš Iyengara a Joise, tak doporučuju použít aspoň google a dostudovat o koho jde, jsou to zásadní osobnosti současné jógy... A Iyengar dost možná největší žijící yogi :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam