PROFOR: jo vsak jo, chapes me naprosto presne, i kdyz jsem to napsal nejspis tak ze by to mohlo vyznit jinak, to jsem si postesknul tak nejak obecne nad pristupem nekterych u kterych se modelovy pripad opakuje porad a to konkretne : nasel jsem nejake krokove motorceky z tiskarny a chci postavit cnc, nic o tom nevim nic o tom sam cist nechci a vy mi musite poradit jak na to abych to mel zadarmo a bez prace. i kdyz to moje rozcilovani se bylo i konkretneji mirene ale zbytence, drive ci pozdeji kazdy pochopi ze jsou veci ktere se osidit nedaji a drobna uspora vyrazne degraduje nakladnejsi a jinak i vcelku povedeny zbytek, takhle to presne prave delaj cinani kde vcelku povedenou a jinak dobre provedenou vec totalne zabijou drobnym detailem na kterem chteli usetrit jeste trosku vic a degraduje celek na uroven nepouzitelneho srotu, pritom by stacilo malo, jen nesetrit uplne co nejvic a uplne na vsem, takova vec se pak dokaze prodrazit tak, ze za vyslednou cenu by se dalo postavit od zacatku neco uplne nekde jinde. na to jsou dobre 3d tiskarny, u nich se to neprodrazuje, jen na tiskovem materialu, u cnc frezky to zacne skakat nahoru pekne rychle jen za zlamane nastroje a pak je cas na jedno moje rceni a to ze ten kdo setri, plati za tri