To je skvělý jméno auditka.. naprosto přesný..oml určitě to tu je, ale nedokážu to tu najít.. existuje aktuálně možnost, jak si proclít sám zásilku z Číny (v Brně) nad 150E a neplatit poště za zastupování?
Mám vtipnou příhodu o tom, jak mi zničeho nic řekli, že když mi přijde z Číny nad 2kg čaje, musí to mít doklad o pesticidech I pro soukromé účely- nikdy předtím se mi to nestalo, tak jsem po nich chtěla, ať mi pošlou z jakého (předpokládala jsem, že nového) nařízení toto vyplývá, tak mi to poslali, vůbec to z toho nevyplývalo.. až Xtý pán-ten který by případně řešil to samotné testování (po té co mi ho doporučil samotný jeho ředitel) mě byl schopen odkázat na relevantní dokument, který platil i na těch řádově 10 zásilek předtím..Samotná veterinární správa, která to má zajišťovat mi řekla na infolince (dostupné pouze dvě odpoledne v týdnu), že pro soukromé účely to rozhodně nedělají.. pošta i celníci na tom trvali, že mi to má vyřešit ta veterinární správa..hlava 22 (nakonec se do toho vložil ten ředitel veterinární správy a byli fakt skvělý)..výsledek- posláno zpátky, přebaleno do dvou balíků a posláno znovu (samozřejmě s problémem jedné platby za dva balíky). Je to prostě vždycky trochu hazard, jak se to Celní řízení zvrtne..a vždycky mě potěší, že si za tuto skvělou zábavu mohu zaplatit.
(Podezírám je, že mají za úkol Ti to jednou za X zásilek nějak zkomplikovat..)