• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POAČeská i zahraniční psychiatrická léčba
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    PETGRIDUS: jak se citis na tech neurolepticich vlastne ? co vaha, libido, spokojenost ?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    FESAKFLOYD: no spis tobe by uz nekdo mel nandat sveraci kazajku a poradne utahnout
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Tady mel byt disclaimer pro pacienty...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FESAKFLOYD: a tím by se definitivně zbláznili a dítě neměli nikdy, fajn rada....Hele já před otěhotněním jsem byla už rok bez prášků, ale to nemá smysl ti vysvětlovat. Už tě taky začínám mít plný zuby a to jsem tolerantní člověk. Bez urážky silně mi připomínáš mého otce po vysazení léků, umanul si tehdy jednu věc a pronásledoval maily všechny osoby, na které měl kontakt, snad i pojišťováka. Pak to bylo horší a horší. Takže opravdu zachraňuj sám sebe než jiné, tedy jestli tím zachraňováním myslíš vnucování ostatním tezí, o které nestojí, při nesouhlasu urážení jiných. běž si třeba někam podstupovat terapii, kterou uznáš za vhodné a bude to.
    ZUZKAOU: v případě Fešáka je to ale bezpředmětný, protože mu chybí antipatie, jemu dělá dobře cítit se nadřazeně a strefovat se do jiných, slabších. Fakt mi silně připomíná mého otce a ten byl psychopat s rozvinutou psychozou, úžasná kombinace.
    FESAKFLOYD: no tím jsi to dorazil. Jasně neberme léky, holotropně dýchejme a hlavně se neléčme. Budeme v pohodě jako ty, hurá....Končím, jseš v ignore a v zájmu vlatního duševního zdraví na tebe už nebudu reagovat.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: mnojo, ten "muj" v dobe kdy koordinoval tak nebyl ex user. Ale tp neadavam jako pripad jak by to melo bejt
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    psychologove jsou strasni loseri..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: Tak třeba Sobotka ze Sejřku je exuser a je výborný. S výcvikem a dodělává si magistra - nejsem si jistá kde. Stejně tak můj současný šéf. I když ten ještě někam na výcvik jezdí, jen netuším kolikátý výcvik to je.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: znam jednoho toxika koordinatora :D a nebude jedinej
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Neuropsychopharmacology - 5th Generation of Progress

http://www.acnp.org/publications/neuro5thgeneration.aspx

o to je ale zajimave..
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    CORNELA: thalidomid..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ECLECTICA: každej trochu narcistně orientovanej člověk, co má bližší zkušenost s duševní bolestí a nejistou primární vazbu, tak má tendence zachraňovat. Včetně pomáhající profesí. Jen je otázka, co a jak s tím udělá a nakolik si svoje narcistní velikášské fantazie nechá prolomit do života.

Ostatně drtivá většina lidí v toxi léčebnách v určité fázi plánuje, jak se stane terapeuty. A ti dobří, pak skutečně mají svůj význam jako ex-useři.

Většina ovšem zjistí, že nic takového vlastně nechce. A ti, kteří svou bolest přetloukají tím, že si namlouvají, jak to mají pod kontrolou a mohou radit okolí - no těm bude jen hůř a hůř. Když už jsem vytáhla tu metaforu s toxíkama - tak to jsou ti, co objíždí školy, říkají jak je špatné brát drogy a výdělek prosmaží.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    ECLECTICA: no nevim jak si na to prisla na toho terapeuta.. ses paranoidni. jenom jsem se na to ptal..
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    CORNELA: pise PRED otehotnenim..
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Opravdu neprestavam zasnout nad tim, jak muze nekdo jako je FF mit ambice delat terapeuta. To se da vysvetlit snad jen naprostou absenci soudnosti.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    lolík :))
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ECLECTICA: mno, on vsude byl a kde nebyl, tam ma letenku. Hele ja ho mam v ignore, uz nema smysl resit to jak chudacek dostal psychozu z toho ze tri dny nespal, a uz mi stacil jako B2 spirit pred x lety, akorat nechapu, jak je mozny cloveka co furt nekoho urazi videt jako obet.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    haha.

mam pravdu.. jako vzdycky
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FESAKFLOYD: vis co, jdi uz do prdele.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    ECLECTICA: tjn.. ale ty s anamnezou by predtim mohli podstoupit ucinnou terapii.. treba holotropni dychani :D aby pak svou neurozu neprenaseli na dite.. ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam