• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POAČeská i zahraniční psychiatrická léčba
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    THE_SECOND_GUY: klid. On za to nejspis castecne ne zcela muze. ztratis li nahled, dela ruzne veci. Treba plaves ve vltave ve 4 stupnich :) hh byla jsem v kontaktu s par lidma kteri by piodle FF meli byt zcela demetni, zajimalo by me, jestli by takovy clovek byl schopny napsat clanek co dava smysl. A pocho
    pitelne jsem byla v kontaktu i s lidma s mentalni retardaci.
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    SHEALA: je to chemicka lobotomie
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FESAKFLOYD: tak proc pises ze lzu? v tom pripade lzes ty, ni?
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Evidence for the Neurotoxicity of Antipsychotic Drugs

http://psychrights.org/states/alaska/CaseXX/3AN-08-493PS/JacksonOnNLtoxicity.pdf

"Drug-Induced Dementia: a Perfect Crime" Grace Jackson MD

paperback, publication date May 2009
    http://www.authorhouse.co.uk/Bookstore/ItemDetail.aspx?bookid=61466

http://www.ahrp.org/risks/biblio0100.php

http://psychroaches.blogspot.com
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    tak nevim, tohle už neni ani vtipný, ani nijaký... nedává to smysl, jedině že to píše člověk kterej tu lobotomii fakt prodělal... upřímně se divim, že toho fešáka už dávno nezadusila jeho vlastní matka ve spánku dokud byl čas a ještě z něj nebyla taková předkožka co dělá ostudu celý svý rodině...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FESAKFLOYD: a taky zde FESAKFLOYD --- --- 14:28:38 17.6.2011 --- 00:12 :: diskuze :: Česká i zahraniční psychiatrická léčba
    (-4)
    je to chemicka lobotomie
    FESAKFLOYD --- --- 0:02:41 17.6.2011 --- 00:12 :: diskuze :: Česká i zahraniční psychiatrická léčba
    (-2)
    to je "chemicka lobotomie". postoval jsem to snad 100 krat. ve trech klubech. nemuzu za to ze neumite cist a myslet.

si psal ze neuroleptika jsou chemicka lobotomie, tak a ma smysl najit ty dalsi veci o kterych pisu, nebo je to jak s tim clankem ? Hele... ja mam pro lidi co maj tezkej zivot pochopeni. I pro tebe. Ale tohle holt neni alternativa. Alternativa sou ruzny kavarny na puli cesty, pokud te zajima socialni rehabilitace. Pokud si tedy pod socialni rehabilitaci nepredstavime kazdy neco jineho... tedy schopnost zvladat stress z prace a stress z kontaktu z lidmi kteri za sebou nemaji psychotickou zkusenost.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FESAKFLOYD: nelzu . dukaz zde... FESAKFLOYD --- --- 21:25:26 12.6.2011 --- 01:00 :: diskuze :: Česká i zahraniční psychiatrická léčba
    1 odpověď (-1)
    Praxe biologicke psychiatrie - drive lobotomie (Nobelova cena za medicinu), elektrosoky (dnes v CR jiz velmi zridka), a v soucasne dobe praxe rutinniho podavani neuroleptik s prokazatelnym dementogennim ucinkem (iatrogenni poskozeni mozku, zhorseni nemoci, snizena delka doziti) aka chemicka lobotomie, je zodpovedna za obraz, za stav soucasne psychiatrie. Je to predevsim obraz neuroleptik, chemicke lobotomie. Dale take praxe naduzivani antidepresiv, casto vedouci k psychozam a nasazeni neuroleptik. To vse v kontextu nepritomnosti, nedostatku ucinne terapie, s vyhledem chronickeho nasazeni psychofarmak, bez psychickeho uzdraveni.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    jako já floyda nevidim, protože ignore, ale i tak je to dobrý show. pokračujte.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: dobře ty, to je geniální, originální a vtipnej příspěvek
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA: jinak dovolim si upozornit na to, ze vysazeni leku a holotropni dychani povede k relapsu, a ze mozek poskozuje samotne onemocneni, kupodivu FF sam nalinkoval clanek, kde se tohle pise, ale pak si ho precetl... a zacal se vykrucovat.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    THE_SECOND_GUY: ja nevim jestli zrovna korupce, treba se NYX blbe vyspal. Ale proste, kdyby FF jen upozornoval.. tak asi tady nebude takovy bugr. FF prekrucoval fakta, psal ze lidi maji HNED prestat brat leky, doporucoval holotropni duychani, a psal ze neuroleptika = lobotomie.. Jo jeste prekrucoval fakta. To mi fost vadi :D
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: hej: jsi kokot!
    co s tim uděláš? vylížeš někomu známýmu anál a on mi dá banána?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: tvoje upozornění bylo vycucaný z prstu a pěkně směšný, takový primitivní kecy bych čekal maximálně od laliny nebo kalipha... jsi prostě debílek
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    SHEALA: tak jako jsem na nyxu nějakej čas, ale že by ta korupce probíhala i tady v takový míře, tomu se mi nechce věřit, já měl NYXe vždycky za chytrýho člověka...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    THE_SECOND_GUY: ja nechapu proc nema ban na cely nyx, jenom poroste, ze si emocne nyxe omotal kolem prstu, stejne jako POA. A ono i to ze tohle tady pisu, riskuju, ze prijde mocnej NYX a zacne na me nevrazit, ale co uz. Proste Nyx vidi FF ne jako trolla co se do nas navazi, NYXe zajima uz jen nase neliba reakce na FF trollovani, a pry ze jsme napsali moc, kdyz jsme napsali ze ma FF poruchu osobnosti. Zatimco on nas urazet muze. Hele, ja sem tedka rozhozena z moc veci, takze uz je mi spousta jinych veci jedno... tedka zrovna nacinam druhej balik kapesniku.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    a kdo je to vůbec POA? to jako tady na to sere a směje se, nebo co? nevidim tu jedinej příspěvek od tohodle id a přitom bylo přihlášený naposled včera...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    FESAKFLOYD: no hlavne ze ne kvuli tobe genie
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: co je ti do toho, blbečku?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CORNELA: jo tak. mmch FF ma ban na celej nyx, krome tohodle klubu... tj doporucuju se presunout do toho druheho auditka co ma poa. Pac tam nemuze psat lidem ze neuroleptika sou lobotomie a ze psychotici by meli si davat DMT a holotropni dychani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam