• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    SARRI
    SARRI --- ---
    HLAVNI_KAT: ten vlevo vypada jak King, kteryho mel nas znamy na chlaupe ...jeden z prvnich buliku co jsem znala.. dovezen ze zahranici v roce 85 ;) piskovej krasavec ;) .. snad nekde vystracham a nascanuju fotky
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    YouTube - ‪Tino the best Mini Bull terrier pup ever!‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=-GoPatZKM2Q&feature=player_embedded#at=34

Jedno videjko:-)...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    ERIKK: Vecer nahazim hezci.. Nemuzu je ted najit:-D I ja se chystam.. Blby ze nas bulik je celej bilej.. to se bleb keruje:-D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    kerky pekny .) ty zada jsou super...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT: Tahle mne dostala...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    I kdyz mne ten nas bulik nekdy "vylozene" sere.. tak jeden pohled do jeho ocicek a jsem zase na mekko...
    SARRI
    SARRI --- ---
    easter bunny
    SARRI
    SARRI --- ---
    pozice chciple kapibary
    SARRI
    SARRI --- ---
    haha.. jedine bulik ma skill zvany "prirustani k betonu" preci ;)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Jo a taky kdyz chci bulika presunout v tu chvilku pribere tak 20 kilo:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SARRI: Na mne si i diky vzhledu moc lidi netroufne:-D Sem rad.. Nahanime s bulikem strach..:-D Ale zachovala ses suprove..
    SARRI
    SARRI --- ---
    ERIKK: tak to furt zni jako hra, ktera by nemela vadit imho .. ale nejsme tak dobrej kynolog abych to posoudila poradne ... proste kolem toho 2 roku jim doroste osobnost a ta uz se jen tak nezlomi .. my kvuli potizim aplikovali kosik, protoze nekdy si mohl hrat a zacal delat bugr treba az po chvili a hlavne ja ho moc nechtela poutat.. tak jsem zvolila spis volneji s jistenou zbrani po nekolika incidentech kdy byl rychlejsi nez ja a pak z toho byl akorat pruser...

HLAVNI_KAT: mno ja si to rychle srovnala v hlave a jednala s itm panem velice slusne a v rukavickach .. byla to dost citliva doma a mela jsem strach, ze pri sebemensi chybe by mohlo dojit k nejakym oplejtackam se zakonem, ze by treba tvrdil, ze ho napadl (a ja bych se tomu ani nedivila kdyby to udelal) a proste jsem si rikala, ze to radsi vydrzim nez abych si nechala utratit psa kvul inakymu curakovi (bylo mi tehdy 15 a cekala jsem treba ze se me nekdo v te tramvaji zastane, ale vsichni to ignorovali)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SARRI: No toho aj se bojim taky desne moc.. Az pojedem nekam a nekdo udela tohle.. Ale ja jsem zrovna takova vybusna povaha ze bych se snad i porval:-D.. Jednou meli mensi insident v autobuse kuli lidem co byli liny se hnout.... A tady u Nas v póčo našeho bullika nemusí HLAVNE vlčáci.. furt na nej vyjizdej..nechapu:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam