• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    Vse o techto uzasnych stvorenich. Mate je? Chcete je? Stezuji si lidi na vaseho psa? Ze je to bojove plemeno? Lide na vas divne koukaji? Trapi vas neco? Zde vam poradime. Rozumime bulikum, milujem je, zboznujem je. Proste vse pro milovniky tohoto tvrdohlaveho plemena ktere chce byt svemu panickovy nejbliz a nejlepe az na hlave.
    rozbalit záhlaví
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    HLAVNI_KAT: mnauka, jo? :--D Ja jsem ji jako malou taky dala ke kockam, ale ona se proti nim vzdycky rozebehne jako raketa a kocky zdrhaj..coz ji jeste vic motivuje k tomu, aby je honila.. jenze roste a vzdalenost mezi ji a kockou se krati, tak netusim, co by se stalo, kdyby ji dohnala.. :-)) Jsou to kocky mych rodicu... To mas dobry, ze tvuj hafan ma k nim aspon respekt (asi diky tomu natrhlymu vicku) :-))
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    TEEREEZAA: Nas bulik nesmi do postele ale stejne tam porad je:-D.. Jinak s kockama to mame tak ze snima byl odmala ( mam pocit ze od nich pochytil i chovani a nekdy se chova jak kocka ) a prvni zkusenost s kockou pro nej byla ta ze mu kocour natrhl treti vicko.. Ale s nasi druhou kockou se docela kamaradi. Problem je v tom ze je na ne moc hrubej a rychlej takze hratky nikdy moc dlouho nevydrzi. Ale kdyz sou unaveny jsou schopny u sebe vsichni tri spat:-)
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    tak co lidi, smi vas bulik do postele?? :-) nemate nekdo zkusenost, jak spratelit bulika s kockou?
    SARRI
    SARRI --- ---
    KCN2: ta prvni je bozii :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    my jsme včera skládali hudbu :)

ERIKK
    ERIKK --- ---
    PAPAVLIS: hele meli jsme podobny problem... utocil na kolo nebo odmital bezet ... vyresil to micek v hube ... kdyz ho ma, beha za kolem normalne :D
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    nebojte se, nejsem idiot, co s ním poběží tryskem po dálnici ve 40 stupňovém vedru......mě jen jde o to, že když se posadím na kolo, pes se do něj zahryzne a nejedem nikam.....a když mu dám košík, tak strká hlavu do šprušlí anebo se postaví před kolo a neuhne
    prostě ta věc mě nikam unášet nebude a hotovo......někde jsem teď četla, že zkusit chodit s kolem pěšky a až si zvykne, tak teprv nasednout a pomalu jezdit po pár metrech.....no, kdyby měl někdo nějaký nápad, pište
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    PAPAVLIS: me beha bulice u kolobezky, ale fakt jen na kratsi vzdalenosti a nijak to netryskat :).. pro me byl zaklad, aby se naucila klidne chodit vedle nohy (je to jeste stene), potom jsem k tomu pridala jen kolobezku a slo to :-) Kolo by na jeji kratky nohy bylo uz asi moc, je to minibulik :-))
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    PAPAVLIS: Co vim tak bulici nejsou moc staveny pro beh na delsi trasy...
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    máte někdo zkušenost s bulíkem co umí běhat u kola? nebo jak to psa naučit? díky
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    náš už neslyší, takže ani vhození kosti do misky nevyvolává žádaný efekt, ale piškoty záhadně slyší dycky:D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    IM_MORTAL: U nas jen zaslechne zvuk pytliku s piskotama a uz sedi...
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KCN2: ještě bych tam přidala obrázek ve stylu "na" nebo "tumáš ňamku", na který vážně poslechne:D
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    ERIKK: Tak u nas by to nevyslo, hodne dobre a povedene:)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    :)

HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    ERIKK: Maleej:-D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    KCN2
    KCN2 --- ---
    jaro....

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam