• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    Vse o techto uzasnych stvorenich. Mate je? Chcete je? Stezuji si lidi na vaseho psa? Ze je to bojove plemeno? Lide na vas divne koukaji? Trapi vas neco? Zde vam poradime. Rozumime bulikum, milujem je, zboznujem je. Proste vse pro milovniky tohoto tvrdohlaveho plemena ktere chce byt svemu panickovy nejbliz a nejlepe az na hlave.
    rozbalit záhlaví
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SARRI: Treba nas bulik by se klidne udusil. Bulici nemaji moc pud sebezachovy. Teda aspon z vlastni zkusenosti a ze zkusenosti kamaradu s bulikama..
    SARRI
    SARRI --- ---
    BALVANIK: mno nejlepsi je latkovej/kozenej stahovaci obojek .. z postrojem mam takovou zkusenost, ze akorat bude mit jeste vetsi silu a budes ryt drzkou hlinu .. se stahovakem se bude sice dusit, ale neni tak blbej aby se udusil uplne ..
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Zdravím, chtěla bych se zeptat, naše bulina na výletech ráda táhne paničku a já se bojím, že se uškrtí, tak by jsme jí chtěly pořídit nějaký postroj, nemáte nějaké zkušenosti s tahacím postrojem?
    A abychom se pochlubily tak tady je její spící foto:o)

IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    Znáte někdo chovatelku, nebo s ní mátě nějaké zkušenosti http://www.bulterier.com/ ?
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    uz tu dlouho nic nepribylo :-)

HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Bulík a minibulík..

MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    Jedna z mnoha Buličích celebrit :)

PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    ERIKK: a co takový ten kartáček, co se nasazuje na prst? já osobně s ním zkušenosti nemám, ale z doslechu prý v pohodě.
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Hele lidi taky Vam bullk slape na prsty u nohou? Mne minimalne jednou denne a pokazdy se trefi drapem mezi prsty a nebo na puchejr a podobne..
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    Muzu poprosit o tipy na chovatelske stanice? - pouze ty se kterymi mate vlastni zkusenosti, prosim:-)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    ERIKK: U nás na usazeniny, kamen a hrubsi necistoty platí tohle http://baron.cz/pes/skrabka-na-zubni-kamen-oboustranna-28263-k-KP000013-X000256-X001112.html a pak kosti. Jinak se nám teď stalo, že mel vražený kus trav, klacíků a bordelu mezi C a P1 a zahnívalo to. Odstraneno pinzetou a desinfekce solnym roztokem..
    DEADDO
    DEADDO --- ---
    ERIKK: Já jezdím na veterinu - dělají to při oblbnutí takovým ultrazvukem a jsem moc spokojení - třeba kámen nic líp nevyčistí ;) - ale zas se do pesana perem oblbovák no, dřív kartáček snášel,ale od té doby právě co nás trápí kámen - pomáha jedině toto. Má na pár měsícu klid a smrad také pryč
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    mate nekdo osvedcenou metodu cisteni zubu?
    Muj bulik me sice necha sahat dro huby, nekouse, ale jen rukama. Jakmile se snazim pouzit kartacek, chce ho sezrat a cisteni nepripada v uvahu.
    Jsou mu 4 a zacina mu docela slusne zavanet z huby, tak premylsm co s tim... napada me snad jedine veterina, nechat ho necim oblbbout a vycistit tam.
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    A tady jsme potkali trni...

HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Nas jedine v perinkach.. vrchol blahosti kdy ho prikrejem..

TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    zachodak..

IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    TEEREEZAA: synovec našemu bullíkovi strčil do zadku teploměr (digitální) a pes jen zvedl hlavu, a když zjistil, že to je jen dítě, tak si zase lehnul
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    Takhle spi nase turbomys

TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    HLAVNI_KAT: Presne, mama od ditete si pry odbehla jen na chvilku do koupelny.. a z bulika se stal papir :-) Jsou to flegmousove :-)
    SARRI
    SARRI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam