• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CARMELKAXDobrman-plnokrevník mezi psy
    Výměna fotek,zkušenosti a zážitky s tímto plemenem,výchova,výcvik,prostě vše,co vás zajímá...:)

www.dobrmanivnouzi.estranky.cz
    rozbalit záhlaví
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: prosimtě,přesně moc nevim,ale samozřejmě na to psa musíš naučit,jako na elektriku..
    tím způsobem,že když ho máš,tak pes si to nesmí konkrétně u antištěkačáku spojit s negativním,já bych to dělala tak,že nandala obojek a hned dala pamlsky,musí si na něj nějakej čas zvyknout,než ho použiješ,takže ne hned nandat a odejít a čekat,že pes bude zticha...hned mu to dojde: nasazení obojku-odchod=může za el. rány obojek
    prakticky funguje tak,že ho nasadíš,zapneš,až je pes na to zvyklej a pokud pes zakňučí,zavyje nebo zaštěká,vydá mu to upozorňovací zvuk...jestli po několika sekundách pes opět nějak kvíkne,dá mu to nejnižší el. výboj,zpravidla na antištěkacích obojcích jsou 3 stupně výbojů a před výbojoma upozorňovací zvuk,pes by se pak zpravidla měl naučit už jen na ten upozorňovací zvuk,že nebude třeba ani el. výbojů,jinak jsou i šetrnější,ale dle mého ne moc funkční ant. obojky se sprejem,do kterého nandáš vodu a ta po každém štěku psa vystříkne voda někam do krku psa...nevim,s těmahle sprejákama zkušenost nemám..
    pokud by ses už rozhodla v krajním případě po antištěkačáku,tak se vyplatí trochu investovat a nekupovat levnější napodobeniny,které nefungují,výborné recenze jsou na obojky Dog Trace,mají je i na střední plemena,malá plemena i na velká a některá přímo na zakázku,kde ti dle plemena zhotoví sílu el. výbojů,co vím..
    tak snad ti to nějak pomohlo :)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no jediny co na ni plati je , kdyz je utahana to jo....
    micek a tak vubec - toho si ani nevsimne. obcas ji uondá treba dalnice.
    a ten antištěkačák funguje jak?
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: ten můj taky kvílí nonstop a jediný,co na to zabere,tak ho pořádně utahat,zkoušelas ho nejvíc utahat?Ale tak,aby si prostě lehnul a nejlépe usnul,nebo naučit povel ticho...což u dobíků nejde zrovna nejsnadněji,zabavit oblíbenou hračkou a tak,i když,to už jsi asi všechno určitě zkoušela...tak jedině pak ty sedativa..nebo v posledním krajním případě antištěkačák...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    hele kdyz jsme jeli trebas do francie nebo itosky, tak kampa ani neknikla, ale tady po cechach se to neda - ted prave pojedem na chalupu s pritelovejma rodicema a fakt nechci, aby tam dva a půl hodky bulella. taky me to napadlo se stavit na veterine aby ji dal neco, co ji neublizi a bude po tom chrnet....ale este zkousim i jiny varianty....ale dikec
    KACJU
    KACJU --- ---
    KAMPA: Hele Killer bulel non stop a to sme s nim jeli pres celej Balkan :(. Nakonec sme to vyresili oblbovadlem od veterinare sice vypadal jako smastenej fetak ale v pohode v zadu spinkal a mohle sem v klido ridit.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    lidi, poradte - co mam delat , aby mi pesan nebulel v aute?! jakoze sou dobrmani obri ubulenci, na to sem si uz zvykla, ale ze rve v aute to se neda....Zatim nepomohlo nic - ani po dobrem, ani po zlem - a to si tam dycky tak radostne vyskoci :)) dix
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KACJU: je krásná..už jsem na ní koukala do nabídky kdysi,je tam už nějak dlouho ne?
    vypadá trochu zbarvením jak isabella dobrman,s čím je křížená?
    KACJU
    KACJU --- ---
    Na tohohle fesandu se chodim koukat denne na netu a 2x sem uz za ni byla :( bohuzel si ji vzit nemuzu snad nekdo z vas si ji taky zamiluje a vezme ji domu.
    evidenční číslo: 699/2011
    plemeno: kříženec dobrmana
    popis: fena, 2 roky
    srst: modrohnědá s pálením, krátká
    velikost: větší
    nalezen: 01.04.2011
    P-8,Čimice.
    charakteristika: Na sobě měla červenočerný,látkový obojek.
    k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
    telefon: 283 011 711, 233 554 242"

KAMPA
    KAMPA --- ---
    no ten je!!!! :)
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    fotka z dnešního venčení Sidiuse na Džbáně

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    tak máme na útulku dva nové přírustky, dvě psí slečny, NO x Dobrman...
    k adopci budou od srpna.

KAMPA
    KAMPA --- ---
    no ta moje je magor v kazdym pocasi - takze se snazime co nejvic vodu a litani po lese...kdyz je tak pekne...
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    já se mrknu na oba obojky :o)
    dobře,zelené obojky nebrat :D
    věnujete se teď v létě nějakým sportům se svými hafany,nebo je necháváte odpočívat?
    ten můj je ve vedru uplně tuhej,tkže dycky jen něco z poslušnosti a stop a tím končíme :)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    tyjo ja pouzivam nejakej cernej - mam ho poprve - nazev si bohuzel nepamatuji. ale je ucinnej - ale bacha na ty zeleny bio obojky /je to napusteny ruznejma bylinama a titree oilem a vubec to nefunguje...
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: Hele ono to ve finale je skoro stejny Scalibor i Kiltex. Me Kiltex smrdi Scalibor ne ale zase mi prijde zapinani u Kiltexu lepsi a i ten obojek je takovej bytelnejsi. Fakt nevim ktary z tehlech dvou je lepsi prijde mi to na stejno kazdej ma pro a proti. Jinak fungujou bezvadne oba.
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KACJU: jako antiblesak?ja prave slysela vyborny ohlasy na kiltix,tak nevim...
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: scalibor je nejlepsi
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    jak to máte teď se psy a s klíšťaty,my jich máme fakt hafec,asi musíme koupit ten protiblešák,co používáte vy?
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: to muze byt tim :) labradori miluji vodu,tkze je dost mozne,ze se vode tak nebranila,jako ten muj :)
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: tak to jste dopadli jeste dobre :)
    to ten muj ani na hracky moc neni :/
    WEBMESSER
    WEBMESSER --- ---
    ‪Dobrman Sid‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=N7FmdA1wk1U
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam