• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CARMELKAXDobrman-plnokrevník mezi psy
    Výměna fotek,zkušenosti a zážitky s tímto plemenem,výchova,výcvik,prostě vše,co vás zajímá...:)

www.dobrmanivnouzi.estranky.cz
    rozbalit záhlaví
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    CARMELKAX: poznávám tam jerryho a tomáše :)
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    fotka z dnešní vycházky po Hostivařském lesoparku,ještě tam chybí kupírovaná dobrmanka,jsem nestihla vyblejsknout :)

CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    GRACESEE: je to krásný miminko,kde venčíte?:)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    tyjo , tak ten ma pekny tlapaky.
    ta moje mela taky takovy bambule jako stene.
    moc krasnej pejsek...
    GRACESEE
    GRACESEE --- ---
    slecna GRACE 3mesice)

GRACESEE
    GRACESEE --- ---
    attack na panicku))

GRACESEE
    GRACESEE --- ---
    GRACESEE
    GRACESEE --- ---
    GRACESEE
    GRACESEE --- ---
    GRACESEE
    GRACESEE --- ---
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    a ještě přidávám jednu krásnou fotku z internetu isabelího štěňátka pro pokochání se

CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    Andy

čistokrevný dobrman s PP

2,5 roku

hodný, hodí se i k dětem
    v útulku se ocitl z vážných rodinných důvodů

Řepnice zdroj :dobrmani v nouzi

CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    nene,jako by se po něm slehla zem...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no a naky novy info o tom dobrouskovi?
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    jeziz ten je!!! mazlicek a obr teda....:)
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    a ještě zde,je to mimino:)

CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    pár fotek z práce Sidiuse a jeho ,,náhradního ´´paníčka

CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---

Upozornění výboru DKČR

Upozorňujeme chovatele a potenciální zájemce o koupi štěněte dobrmana, že předseda IDC a neměckého dobrman klubu Hans.Wiblishauser na posledním zasedání IDC dne 26. 8. 2011 zcela jednoznačně deklaroval plány na změnu standardu dobrmana v zemi původu - UŠI I OCAS NEKUPÍROVANÉ !!!

Změna standardu by měla být realizována někdy v průběhu přístích 2 let. Po změně standardu jedinci s kupírovanýma ušima či OCASEM !! nebudou připuštění na ZTP.

Dopad na vystavování a sportovní aktivity nelze předjímat, proto doporučujeme chovatelům kupíraci ocásku v současné době zvláště obezřetně uvážit.
    Výbor DKČR
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    právě,že mu šanci dává...hele nevim,co jsem zjistila,tak je prej dost nevypočitatelnej a má zkraty,k tomu ta špatná psychika viď...byldost týranej,co vim a neustále zavřenej v malé kleci...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    jeziz , tak to je desny....zalezi taky, jaxe k tomu osetrovatelka postavi - muze se ho bat nebo nad nim zlomi hul....ale tak treba se do toho opre.
    ackoliv to ji musel dost pokousat, kdyz skoncila v nemocnici....
    a proc ji treba pokousal, kdyz na druhou stranu se u ni citi v bezpeci? zlomena psychika...?
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: díkes,mrknu na to,já už jsem toho pročetla taky hafo,ale nechci nic pokazit hned na začátku viď :)
    No právě a je dost možné,že se ani převýchova nepovede uplně...že tam ty zkraty budou pořád..
    No,jenže co jsem pochopila,tak se o něj může starat jen ta ošetřovatelka,kterou teď pokousal a je v nemocnici,tak by mne zajímalo,jak to řeší,když tam teď s ním nemůže být,protože nikoho jiného než jí prej k sobě nepustí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam