Tady nehodlám dělat nějakou vlastní politiku, tady se snažim jenom poukázat na fakt, že Hamster je typickej troll, jehož argumenty a názory zde prostě nenachází úrodnou půdu a jenom odvádějí pozornost od toho, k čemu tohle auditko vzniklo. Protože cokoli, co kdo sem pastne, tak velmistr Hamster musí dementně komentovat a rozporovat a je úplně jedno, že je na 99% mimo mísu a ví o tom něco a v důsledku nic, nechápe kontext, souvislosti, politiku a společnost. Nechápe princip trvale udržitelnýho života, hodnoty kultury a historie, sociální prostředí a ekopsychologie. Je prostě mimo a architektura a urbanismus je pro něj stavebnice LEGO na koberci u něj v pokojíčku. Mě to nebaví, nebaví mě o tomhle diskutovat ani to číst. Měl jsem za to, že tohle auditko tu od toho není, aby se tady argumentovalo nějakýmu pitomci, co prostě musí mít na všechno svůj názor a je tedy nutné mu všechno vysvětlit, argumentačně doložit a dokázat. Některé věci jsou totiž i otázkou světonázoru a nějaký ideologie a víry. Hamster je na druhý straně. Hají tady livkidaci kulturních památek a hodnot, hají developerské projekty, kterým jsou vlastní jen zisky a budovatelství, které se v lecčemš neliší od toho z let normalizace. Hají tady neudržitelné principy a projekty, pohrdá občanskou společností a aktivismem. Pohrdá de facto demokracií. A to vše pod jakousi rouškou naivního progresu, moderny a svobody jednotlivce. Pro mě je proto člověkem bez charakteru, nicka, jenom ubohej troll, co se tady snaží rozbíjet snahu ostatních o dodržování elementárních morálních, etických a koneckonců demokratických principů ve společnosti. Takovejch jako je on jsou tisíce, milióny, miliardy a proto to ve světě vypadá tak, jak to vypadá. Ale co, ať si diskutuje. Vlastně čím víc bude diskutovat na nyxu, tím míň se může věnovat něčemu relevantnímu a skutečnýmu…