MIKATCHOU: Četl, ovšem tím, že jsi ji smazala, nemá smysl se o ní dále bavit. Faktem je že ty mě tu urážíš pravidelně a já na to nereaguju nijak přepjatě, zato když tu někdo napíše něco nelichotivého o tobě nebo tvé práci, je z toho hned cenzura. Vzpomeň si na to, až mi zas budeš říkat, že nejsem vědec, takže tě mé názory netrápí, že vysvětlit mi něco je jako vysvětlovat eskymákům principy burzy, že mám inteligenci džungarskýho křečka, že jsem "ptačí mozek", že mě jistě vyhodili z architektury pro nedostatek inteligence, že mám mazat z týhle diskuse, když mě nezajímají tvoje aktivity, že jsem tupec etc. Ostatně ani SPIPIho příspěvky se pokud vím nikdy nemazaly a to ani když mě nazýval čůrákem, nulou, blbem, exotem, blbečkem, dementem, přiblblým pokryteckým ignorantem, debilem, hovnem a co já vím čím ještě. Přitom nevím (krom snad dvou vypjatých příspěvků, kdy ste mě svýma urážkama vytočili do ruda), že bych se tu kdy vyjadřoval vulgárně nebo bych neargumentoval věcně (opět můžem porovnávat s příspěvky SPIPIho, třeba s tím, kde byl jen obrázek křečka v běhacím kolečku - jistě něco k věci a nikoho to nemůže urazit)
Takže rovný metr pro všechny? Já jsem pro, ale moc tomu tady nevěřím.