• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    SLUPKA: No pokud hraješ tenis, pojď v létě s náma, chodí tam i chlapy a výsledek člověk pozná už po první hodině... hlavně jsem si odnesla i poznání, jak lépe sama strečovat:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    at si mysli kdo chce co chce,.. ja si dycky reknu: "no a co? ty buzeranti mě živit nebudou,.." tak je jim snad prd do toho co delam :D
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    LIBUSHKA: To je právě ta moje naivita, já stale věřím, že postupně lidi dostávají rozum a začínají chápat jak věci fungují a jak fungovat nemohou... Ale každé volby mi mou naivitu léčí :D Za pár let mne takové komentáře příjemně překvapí, že to není tak hrozné :D

IF_: Ten strečink by mne docela zajímal, přijdu si docela ohebný (samozřejmě, jsem chlap, takže provaz nezkouším - výjimkou je situace, když mi na kurtu podklouzne noha, to se pak dostanu docela nízko :D) a občas protáhnout by nebylo od věci... A to, že by si to mohli zkusit oni? To mi připomíná komentáře k lékařům, většina lidí by to vystudovat dokázala, ale oni nechtějí :)) Takže už vidím: "Ten workshop bych mohl klidně i vést, ale nechce se mi"

LIBUSHKA: Přesně, kdyby jim něco takového předvedla přítelkyně / manželka, tak by jim spadla čelist a byl by klid. A hned by domu kupovali tyč :))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: :) bud nad veci ;) je to zavist, jenom zavist :)) ...proc by ten clanek jinak vubec cetli ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Já bych ty kverulanty poslala na jeden jedinej workshop nebo třeba ten strečink... by vydrželi 5 minut a zkapali by :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    "Prostituce není sex za peníze, ale těžký sport, ze kterého si ženy odnášejí modřiny." lol
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SLUPKA: lidi jsou debilni, stale, porad a dokola :D ale co, at se tim udavej :))
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    IF_: Panebože, takový komentáře bych už nečekal... Zase jsem v něčem naivní a pozitivní :))
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: To první jo, to druhý jen kdo má rozsah:))

Ale oběvil se mi tam odkaz na allegru, můj sen největší...
    IF_
    IF_ --- ---
    Tanec u tyče? To není striptýz, ale těžký sport, ze kterého si ženy odnášejí modřiny | life.ihned.cz -
    http://life.ihned.cz/c1-54355620-tanec-u-tyce-to-neni-striptyz-ale-tezky-sport-ze-ktereho-si-zeny-odnaseji-modriny

Ty komentáře zase...
    IF_
    IF_ --- ---
    A rozpalujem se strecinkem s Alexem No:D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    CYLAH: :D to se neboj, do deseti minut jsi durch :D ...rekla bych tomu takova klasicka gymnasticka zahrivacka :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    CYLAH: no samozřejmě, že jo!
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Rozehřejváte se před tím strečingem nějak?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem definitivne pole magor.Jela jsem si pro certifikat a pak jeste na volnou,pekne jsem ty svaly rozhybala,cu tomorow:))

No vecko ze zeme uz davam v poho,ted mi z toho zas nejde andel scorpio,mam nejak moc nahore ty ruce ci co:(
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    holky, zkousel uz nekdo tohle? http://poledancedictionary.com/moves/343/duchess/ to by nemelo bejt tezsi nez tohle, ne? http://poledancedictionary.com/moves/134/jade/ coz? co myslite?
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: No měli bychom se navzájem natahovat i na hodinách...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: presne tak :) ted nesmime polevit ;)
    a myslim, ze s kazdym dalsim strecingem se to fakt zlepsi, skoda ze tu alexe nemame na porad... takhle to budem muset ucit ty nase muze :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: jses uzasna! mam co dohanet teda.. jinak ja jsem si tez vsimla rozdil..kdyz vykopavam nohu pred sebe jde to nejak vejs... ted nesmime polevit, holky .)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: v lete pry prijede zas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam