• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    KETHAMINA: hele to ja nevim, kdyz na nekoho prijdes, tak dej urcite vedet ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIBUSHKA: a nikdo jiný to nedělá? Jsme se s IF_ poměřovaly a bez velkýho snažení mám rozsah větší, tak mě namotivovala, že udělt provaz by pro mne asi nebylo zas tak těžký :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    KETHAMINA: muzes urcite, ale alexandr mel vcera posledni a prijede az v lete, pry :(
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    kde najdu info o těch vaších ruských sadomaso protahovacích workshopech? a můžu na ně ikdyž nechodím aktuálně na žádný pole dance kurz? díky
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LIBUSHKA: tak jeste jedna :)

TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    Ahoj holky,
    žiju ve Skotsku,přesěji v Glasgow a chtěla bych začít s pole dancem, vygooglovala jsem strašně moc studií, ale nějak nevím,dle čeho se řídit. Nebo jak vybrat to správné. Nemáte někdo nějakou zkušenost a nebo tip,dle čeho vybírat? Díky všem!
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    a veru zase neuveritelne :)

LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    to je ona :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    jo holky a vcera jsem videla v akci ruzenku halamovou a teda... je uzasna :) sikovna, krasna... proste zenska ze ktery vam spadne celist :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    nejlepsi tricko :)

LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: If, to je dvoupointový kruh. Když se zavěsíš ba jednu stranu jako na fotce tak máš těžiště jen na jedný straně a ten kruh se holt naloní :))
    IF_
    IF_ --- ---
    ETINA: Nemáte ho nějak nakřivo?
    ETINA
    ETINA --- ---
    LINDAAMELIE: hehe ahoj :) ja ji sem nedavala prave bo tam nemas celou nohu a na pozadi stoji misa, ale kdyz chces tak tady ;) :
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    IF_: heled...tohle je i muj rozsah..nechapu...driv sem byla tak dvakrat ohebnejsi,sem se nak zkratila..:/
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: power joga je k nicemu, sem ji taky delala a zadnej ucinek,.. když už posilovani vbpozicich tak pilates. jak chces, nabidka tu je. treba jak si tu nahazovala ty fotky jak se ohnes když mas pred sebou natazeny nohy tak na tom sešm byloas uplne stejne,.. ted dam fpoho telo na nohy hlavu na kolena
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Já dělalal dlouho poweryougu, docela dobrý, ale vůbec mě to nenatáhlo:(
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: ok :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: me bylo receno, ze vetsine lidi jogu doporucuje, ale ze na ten muj problem ji doporucit nemuze, ba at na ni radsi nechodim, ze by mi to mohlo spis uskodit, nez pomoct... z toho duvodu mam specialni cviceni, ani ne na naky rovnani, jako spis na povoleni zatuhle mezilopatkove casti a posileni beder.

a myslim si, ze si vzdycky zjistuju dost, kor kdyz jde o zdravi ;) nehlede na to, ze nedam dopustit na fyzioterapeuta, kterej me pred lety z ohnutych zad dostal tam, kde jsem dnes ;) je to clovek na spravnem miste s nejlepsimi doporucenimi..
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: a co s nimi mas presne? ja jen ze joga když se dela spravne tak resi vetsinu zdravotnich problemu a se zady nejvic. ja mela treba po mame spatnou krcni pater, migreny bokesti zad, a od ty doby co chodim na jogu a to mi ani nepride ze bych nejak zada zatezovala, tak me nic neboli a vidim i zmeny v tom jak se mi rovnaji,.. ale rozhodne by chtelo si o tom zjistit vic veci a nedat jen na slovo fyzioterapeuta kterej na joze pravdepodobne v zivote nebyl.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: jj, zada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam