• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: ok :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: me bylo receno, ze vetsine lidi jogu doporucuje, ale ze na ten muj problem ji doporucit nemuze, ba at na ni radsi nechodim, ze by mi to mohlo spis uskodit, nez pomoct... z toho duvodu mam specialni cviceni, ani ne na naky rovnani, jako spis na povoleni zatuhle mezilopatkove casti a posileni beder.

a myslim si, ze si vzdycky zjistuju dost, kor kdyz jde o zdravi ;) nehlede na to, ze nedam dopustit na fyzioterapeuta, kterej me pred lety z ohnutych zad dostal tam, kde jsem dnes ;) je to clovek na spravnem miste s nejlepsimi doporucenimi..
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: a co s nimi mas presne? ja jen ze joga když se dela spravne tak resi vetsinu zdravotnich problemu a se zady nejvic. ja mela treba po mame spatnou krcni pater, migreny bokesti zad, a od ty doby co chodim na jogu a to mi ani nepride ze bych nejak zada zatezovala, tak me nic neboli a vidim i zmeny v tom jak se mi rovnaji,.. ale rozhodne by chtelo si o tom zjistit vic veci a nedat jen na slovo fyzioterapeuta kterej na joze pravdepodobne v zivote nebyl.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: jj, zada
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: i pole dance mi dovolil ;)
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: a kvuli čemu ti to zakazal? zada?
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: a balet ti dovolil? hmmm,..
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: tak ja to mam treba zakazany od fyzioterapeuta..
    STRIX
    STRIX --- ---
    myslim že kazdej kdo ma vsechny koncetiny a hlavu v poradku, muze zvladnout cokoliv
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: resp. to se snad tyka kazdyho sportu,.. i když ja si myslim opak,.. kdo chce hleda zpusob kdo ne hleda duvod :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: proc?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: njn, kdyz na jogu taky vsichni chodit nemuzou :(
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: no tak super, tak budem chodit spolu :) ...jestli na me teda pockas :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    HQ 2011 - World Pole Dance Championships - Female - Zoraya Judd - USA - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IM33xbyf7D4&feature=related
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: rikamti chod se mnou na jogu,.. a za mesic nebudes chapat co dokazes :) a je to i v pozdnich hodinach treba 19:45
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Já chci chodit taky, kdyby to bylo v nějakou rozmunkou (rozumněj pozdní) hodinu...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: no a to mi pripomina muj poznatek ze vcerejsiho dne, az dodelam skolu, zacnu chodit i na balet .) abych doplnila mezery
    IF_
    IF_ --- ---
    Vertikály | HN.IHNED.CZ - zblízka
    http://hn.ihned.cz/c1-54357110-vertikaly

Já jsem spíš silová tanečnice, nedokážu to, co holky ohebné z gymnastiky nebo baletu, ale zase zvládám spoustu silových triků.

To mě pobavilo, že prý Stacey neni ohebná :D
    IF_
    IF_ --- ---
    SLUPKA: No pokud hraješ tenis, pojď v létě s náma, chodí tam i chlapy a výsledek člověk pozná už po první hodině... hlavně jsem si odnesla i poznání, jak lépe sama strečovat:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    at si mysli kdo chce co chce,.. ja si dycky reknu: "no a co? ty buzeranti mě živit nebudou,.." tak je jim snad prd do toho co delam :D
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    LIBUSHKA: To je právě ta moje naivita, já stale věřím, že postupně lidi dostávají rozum a začínají chápat jak věci fungují a jak fungovat nemohou... Ale každé volby mi mou naivitu léčí :D Za pár let mne takové komentáře příjemně překvapí, že to není tak hrozné :D

IF_: Ten strečink by mne docela zajímal, přijdu si docela ohebný (samozřejmě, jsem chlap, takže provaz nezkouším - výjimkou je situace, když mi na kurtu podklouzne noha, to se pak dostanu docela nízko :D) a občas protáhnout by nebylo od věci... A to, že by si to mohli zkusit oni? To mi připomíná komentáře k lékařům, většina lidí by to vystudovat dokázala, ale oni nechtějí :)) Takže už vidím: "Ten workshop bych mohl klidně i vést, ale nechce se mi"

LIBUSHKA: Přesně, kdyby jim něco takového předvedla přítelkyně / manželka, tak by jim spadla čelist a byl by klid. A hned by domu kupovali tyč :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam