• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: a ty mas zas odpoved na vsechno :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: ty jsi ale konfliktni :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    aha tak pardon, omlouvam se, ted koukam ze sem tam nedala reakci na konkretni prispevek,.. mela to byt odpoved na prispevek IF že je stacey prave uci svihat
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: ha, už jsem to odlistovala. to je s tebou těžký, když neoznačuješ příspěvek, na nějž reaguješ :D do hlavy ti fakt nevidím.
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: no a ja rikala neco o tom, že se dostaneš do rotace jinak? zajimej se, ale az po tom co si poradne prectes celou diskuzi o konkretni veci - treba pak zjistis, na co odpovidam.
    IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: No spiny bez švihu fakt neuděláš pokud nemáš spinovou tyč:))
    REINITA
    REINITA --- ---
    IF_: vy ano, ale Strix v kontxtu oddělávání zad napsala "ja myslim, že švih je tu myslen spis jako svih pri spinech ne?"
    tak mi to vrtá hlavou.
    IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: Vždyť jsme tu s Libu psaly, že jsme to myslely při invertech....
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: můžu se zeptat, jak jinak získáš dostatečnou energii k rotaci na statické tyči, když děláš spiny, než švihem? vždyť se musíš nějak dát do pohybu, ne?
    (neprudím, fakt by mě to zajímalo)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: A už se ví kdo pojede? Nebo budou soutěžit všichni semifinalisti?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: pici k tyci je nahodou krasne a jednoduche vysvetleni!!! pochopi kazda pi

btw Zoraya se tolik sama sebe propagovala na fb az to dotahla na 2.misto v hlasovani "lidu" v te aktualni soutezi co ma byt ted v Hong Kongu, kam jde Ruzenka... prvni misto obsadil naprosto nesmyslne nejaky neznamy typek (lol, chlap!) z Kolumbie ci odkud :] jako fakt kazdy den pred uzaverkou hlasovani spamovala na sve fb strance at za ni lidi hlasujou, coz bych treba ja v jejim postaveni asi nedelala, ale to je 1... byla tim uplne posedla a napsala to tam asi 20x... no a treti Natasha Wang .]
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: na mě působí jako mr. Zoray Juddv :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    tyjo,.. zrovna helikoptera mi pride jako neco co je proste celkem prirozeny z tech veci co na tyci delame,. .a pritom s ni ma tolik lidi problem,.. ja nedam takhle labut :D a bohyne s natazenejma nohama?? smrt!
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    Jestli je někdo, kdo podle mě stojí za to, aby přijel do čr i když už tu jednou byl, tak je to jednoznačně Becca Butcher.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: no nevím jestli ke stropu, spíš jak by řekla kristýna "pí... k tyči" :D Pardo, že jsem sprostá, já jen cituji. Prostě stydkou kost / pánev tlačit k tyči a nohy mít mírně dopředu nnež široko od sebe.

Helikoptéra je o technice a pak to držení v ní o břichu. O ničem jiným :)

Nechci vám brát iluze, ale Zoraya na mě ve skutečnosti působila jako typycká americká lady s přístupem "jste nicky, nezajímáte mě, trpím to tu jenom kvůli těm penězům"
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    MOOONA: aaa, úplně mě všechno bolí, jen se na ní koukám a jak chudák funí na konci =) já takhle funím už po minutě =)

IF_: my se taky učíme nešvihat, furt nás mučí s posilováním =) páč si při tom můžeš parádně zkurvit záda, ale úplně stačí když to neodhadneš a blbě se bouchneš..a navíc to švihání prostě není tak elegantní že, dámy =)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: hele to je asi o tech rukou, si myslim... jinak ja to udelam taky i nahore, ale jen na jednu stranu :D na levou mi to proste nejde a nejde a nejde :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ja jsem mluvila o invertech no...
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: No musíš se co nejvíc překlopit dozadu, Stacey vždycky řiká zadek co nejvíc ke stropu.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: ja sice jo, udelam ji i z tyce, ale jak jsem vcera zjistila, v helikoptere NEVYDRZIM!
    ma nekdo stejny problem?

ja tam ty nohy jen tak odflaknu a rychle zahaknu do skorpia (outside leg), protoze mam pocit ze jinak spadnu...nevim cim to je, jestli rukama, zady? proste blbe delam helikopteru...musim na tom zamakat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam