• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jo, k mori! to by bylo dokonaly... pres den trenink, koupacka a vecer party, juhuu
    navrhuji recky ostrov IOS :] podle fotek to tam dost zije...ale je mi defacto jedno kam, hlavne k mori a damska jizda
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ty si geniální! to je výbornej nápad!
    IF_
    IF_ --- ---
    Ja bych jela v lete na nejake soustredeni?
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    LINDAAMELIE: bude studium na Hradčanský???? juhůůů to mám osm minut!!!
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: tos udelala moc dobre. To je fakt za trest tech 18 lidi... ja na ni nejdriv nechtela, ale pak mi to nedalo pokoj, porad jsem na to myslela az jsem se nakonec prihlasila :]... ale prave ze za 1500 se kopat neni uplne ono...i kdyz na Gal Benron to bylo stejne, akorat nebyla spinova tyc ani zadna floorwork, takze lepsi
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Co to ma za vyhodu kdyz je ta tyc takhle uzka?
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: No za ty peníze se tam s někym kopat nic moc:/
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    V novým studiu na Hradčanský bude i jedna 40-tka, tak budete mít možnost si jí vyzkoušet. Díky za report s Laurence.
    Z toho důvodu, jsem na ws s Anstazií a Evženem dala strop max 10 lidí. 18 lidí ve Vítovi si fakt neumím představit haha :))
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Stacey mi rikala ze v Moskve tancily na jeste tencich nez 45 :o

Nohy si radsi fotit nebudu... tenhle tyden jsem trenovala jak diva a myslim ze hodne je to z tý vlajky, kterou teď zkoušim od toho workshopu s Lindou:) a priznam se ze jednou jsem trochu spadla z bohyne s natazenejma, porad ji uplne neovladam:(((
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ty krááááso! to je sileny!
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: nezatancovala, ale delali jsme vsichni tu choreografii, to stacilo. Taky mi to je trochu lito... i kdyz ono by se to melo asi stridat, tak nevim proc mam ten pocit... btw Laurence byla prekvapena ze mame 50tky, pry ona trenuje jen na 45.

Jezismaria, ty tvoje modriny!! z ceho to mas, zkouselas Ayeshu? :]
    IF_
    IF_ --- ---
    Docela mě bolí ruka:))

obrázek
    IF_
    IF_ --- ---
    A zatancovala vám:)?
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Ty jo já spinovku nemám vůbec ráda, to by mi asi bylo líto:/

Navíc na nich jak řikáš nikdo moc neumí...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    tak hlasim report po Laurence, na intermediate se STRIX

dojmy smiseny, prekvapila nas tim ze budeme na spinove tyci, takze jsem si pripadala zase jednou trochu jako kripl :D warmup asi 20min, a pak na tom spinovem rezimu celkem 3 kombinace

1. krok kolem, helikoptera, scorpio, butterfly ale spodni ruku pustis a chytnes se nohy ve vzduchu
    2. jamilla (ja to znam jako Apprentice), a z toho provlect spodni nohu do laybacku
    3. vyvrtka (Reverse Grab) s natazenyma nohama, drzim se obema rukama a pak levou nohu nechat na tyci a pravou dozadu s pokrcenym kolenem do tvaru ctyrky (4)...z toho pak byl jeste nejaky upgrade na ktery jsem nemela

pak jsme delali contemporary dance choreografii pro divozenky :] bylo nas tam 18 a porad jsme se kopaly, osobne mam pocit ze jsem si zlomila prst na noze pac jsem jednu holku nechtene kopla jak tam nebylo misto na valeni se po zemi a ruzny premety... ta choreografii nemela nic spolecne s tancem na tyci, ale zato byla hezkou ukazkou moderny

Jinak je moc hezka, mila, prijemna, po namyslenosti ani stopy. Na zacatku se nas zeptala na jmena a byla prekvapena ze vsechny se konci na "A".. ale rekla bych ze nam to jako skupine na tech spinovkach moc neslo takze proto jsme delali jen 3 veci, coz mi prijde na 1,5 hod malo...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: me dostalo to vertikalni stretchovani 0:10-0:12, to jsem teda jeste nevidela nikoho delat...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ja myslim, ze u nas se tou rika hip hold... a jinak krasny boticky ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Supr, má styl:))
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jeden medvídek teddy bear poránu, včera mě Anička blýskla na mobil:)

obrázek 2
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: eh? pres sm do toho supermana? :-o
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam