• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    A zatancovala vám:)?
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Ty jo já spinovku nemám vůbec ráda, to by mi asi bylo líto:/

Navíc na nich jak řikáš nikdo moc neumí...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    tak hlasim report po Laurence, na intermediate se STRIX

dojmy smiseny, prekvapila nas tim ze budeme na spinove tyci, takze jsem si pripadala zase jednou trochu jako kripl :D warmup asi 20min, a pak na tom spinovem rezimu celkem 3 kombinace

1. krok kolem, helikoptera, scorpio, butterfly ale spodni ruku pustis a chytnes se nohy ve vzduchu
    2. jamilla (ja to znam jako Apprentice), a z toho provlect spodni nohu do laybacku
    3. vyvrtka (Reverse Grab) s natazenyma nohama, drzim se obema rukama a pak levou nohu nechat na tyci a pravou dozadu s pokrcenym kolenem do tvaru ctyrky (4)...z toho pak byl jeste nejaky upgrade na ktery jsem nemela

pak jsme delali contemporary dance choreografii pro divozenky :] bylo nas tam 18 a porad jsme se kopaly, osobne mam pocit ze jsem si zlomila prst na noze pac jsem jednu holku nechtene kopla jak tam nebylo misto na valeni se po zemi a ruzny premety... ta choreografii nemela nic spolecne s tancem na tyci, ale zato byla hezkou ukazkou moderny

Jinak je moc hezka, mila, prijemna, po namyslenosti ani stopy. Na zacatku se nas zeptala na jmena a byla prekvapena ze vsechny se konci na "A".. ale rekla bych ze nam to jako skupine na tech spinovkach moc neslo takze proto jsme delali jen 3 veci, coz mi prijde na 1,5 hod malo...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: me dostalo to vertikalni stretchovani 0:10-0:12, to jsem teda jeste nevidela nikoho delat...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ja myslim, ze u nas se tou rika hip hold... a jinak krasny boticky ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Supr, má styl:))
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jeden medvídek teddy bear poránu, včera mě Anička blýskla na mobil:)

obrázek 2
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: eh? pres sm do toho supermana? :-o
    REINITA
    REINITA --- ---
    SHIVA42: teda... paráda, nemám slov :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    dalsi silena Finka, Oone tam vyrusta konkurence..... a pak ze Spanelky jsou temperamentni
    Battle of the Pole 2012 - Henriikka Roo - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JNQE1KmzJqs
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: jo tak to do sebe budu stouchat biftek :D to nemuzu :) bohuzel
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: 20:00...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: cas?
    IF_
    IF_ --- ---
    Pojďte někdo se mnou dnes na volnou, je tam ještě flek...
    IF_
    IF_ --- ---
    Cirque de solei...

LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    ISI_CHARFOX: jj, v grishku na to maj specialni termo oblecky :)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    KLARA_PRAHA: jeste k te flexibilite, cim vic teplo, tim lip, videla jsem, ze treba na bikram joze jem si jen za tech 90 min zvetsila rozsah o tolik co na baletu treba za tyden...takze kdyz strecovat doma, tak se to chce fakt nabalit, klidne pritopit... a hlavne vydrzet v kazdy pozici pul minuty, i kdyz to boli, ja u toho obcas brecim:)

ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    IF_: ja byla uplne mrtva po zkousce z ekonomie, spala jsem dve hodiny:// ale doufam, ze jste si uzily
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Hmmm, se máte... já se profi fotek asi nedočkám:(
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: no tak to jsem zvedava :))) btw my budem asi brzo fotit, to tak vypada... jaro max
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam