• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: no 22.2. nam zacina. Leti to strasne! Ale tady spis plati, ze cesta je cil :]
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: buď v klidu, Sisinki, to jsou docela těžký věci, potřebujou čas..
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: ty uz chodis do L4?

wawaw,.. mam co delat,..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: no na hodine uz jsem na to zase zapomela :) ale neva, mame cely L4 pred sebou... premyslela jsem ze mi toho dost nejde, co jsme vcera zkouseli: knee-sit, teddy normalni, yogini, ani ten handspring jeste.. ted si chci na volnych zkouset asi hlavne tyto veci
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: Je to přesně jak říká Libuška. Když jsi v supermanovi, tak pokrčíš jednu nohu a pustíš se tak aby jsi padala na jednu nebo na druhou stranu. Podle toho na kterou stranu se vrhneš, zkončíš buď v gemini nebo ve scorpiu.

SHIVA42: Ahaaa a na hodině jsi mlčela jako hrob! Proč si neřekneš? :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: no podle me cachrujes spis nohama, protoze kdyz do supermana lezes ze spoda tak taky zacinas skorpionem, pak hodis nohy pred oblicej a jen se vytehnes nahoru, tak si myslim, ze to bude stejne jen naopak :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: jako prvni se zachytis asi spis rukou, ne_? klasicky pod ramenem primacknes tyc k boku... ale co s nohama pak, na to nemam jaksi predstavivost ...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: takze ciste teoreticky do toho andela a skorpiona... se jen pustim a zachytim se nohou... vid :) ...to musi jit, to vecer zkusim doma
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: tak pak posli nakej manual :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    jako samozrejme myslela jsem to tak ze si budeme drzet nohy a cely telo pri tyci a nejakej dobrovolnik (treba ja) bude hledat cestu jak se do toho andela dostat :))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: ja bych strasne chtela umet ze supermana dolu do andela//leg hang... uz nevim u koho jsem to videla (Laurence nebo Oona nebo Alethea)...proste vrhnout se hlavou dolu a pak se tam nejak zachytit..takhle z videa mi to tezke nepripadalo, ale realita muze byt jina :)

Lindo, nevyzkousime to dneska? :)) zkusim zapatrat po tom videu
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: no... jako nejjednodussi vidim asi ten sm, protoze si to ostatni neumim ani predstavit, hrozne bych se bala tu horni ruku pustit :D tak treba najdu naky video, jak to ma vypadat, nebo kdyby ho nekdo nasel :)) treba postne..
    kazdopadne si myslim, ze opet jako vzdy bude zasadni prekonat strach
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: Nejsnažší varianta je se tou horní rukou na které visíš přitáhnout k tyči, chytnout se i druhour ukou a pustit nohy. Přetočí tě to do sedu. Varianta ttežší je pád do anděla nebo scorpiona. Není to těžký jako na sílu, ale o tom aby jsi překonala strach ) Varianta ještě těžší - pro mě jednodušší než pád do anděla - shoulder mout nahoru. To už ale určitě není pro Amatéry.
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: no proto rikam ze tam nejduuuuuuu :)
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    Jenyne na LA Pole show 2012
    Pole Show LA 2012 - Jenyne Butterfly - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=dZC7u-O4VYs

v tom odkazu jsou pak i videa jiných tanečnic z tohoto ročníku :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: držkopádem :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: no to by prave pozadavkum neodpovidalo, proto me to zajima :)

"Povinné prvky, které musí obsahovat zasláné video
    Divize Amatéři: 1.5-2 min
    Superman + přechod do dalšiho prvku
    V - Invert z tyče + přechod do dalšiho prvku
    Kočka (min 2 vlny)
    Vis na vnější noze (Gemini) + přechod do dalšiho prvku
    Vis na vnitřní noze (Scorpio) + přechod do dalšiho prvku
    Prvek, který roztočí spinovou tyč + přechod do dalšiho prvku
    Libovolný prvek na spinové tyči"

ja jsem totiz ze supermana videla jen tebe delat sm a jinak kazdej tak jako nejak elegentne udela zuch :) proto me zajimaj dalsi varianty...
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: žuch? :)))))))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: a jakym trikem navazujes na supermana?
    STRIX
    STRIX --- ---
    pasc sem takova prroste,.. nestoupnu si pred obecenstvo ktery me ma hodnotit, kdyz to neumim,.. udelam jednotlivy prvky,.. ale sestavu nefdam dohromady,.. ne tak abych oprechazela plynule,..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam