• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: OK, tak to zkusíme ))
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    LINDAAMELIE: pch, klidne:D ve studiu na Hracansky muzu byt skoro porad do deseti minut, tak staci se dohodnout a budu te po vecerech mucit
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: no joga je hlavne o protahovani :) když vezmu v potaz jen tu fyzickou stranku. a je to vyborny ale musis se tomu venovat, ja ted enmela cas atrochu sem z toho vypadla :/ chci chodit aspon 3x tydne
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Strix chodí a pochvaluje si to.... Tak ti asi řekne víc. Já bych chodila taky ale musim najít něco večer a u Anděla:/
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    IF_: Nevím, nikdy jsem nebyla. Taky se tam hodně protahují?
    STRIX
    STRIX --- ---
    nevite kdo ten streč bude vyucovat?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: ted ne, mozna az otevrou dalsi...
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: ha ha to máme stejny problem. A co joga?
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42: no v 17:00 jsem pořád ještě v práci :-// Škoda...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: budes chodit? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    ISI_CHARFOX: No ale ty podmínky soutěže snad chrániče nezakazujou ne :O
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    holky, budete v blizky dobe otvirat nejaky L2? pry mam cekat na hradcanskou, ale bojim se, ze to propasnu:) diky!
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: ted Firefly-Hradcanska otevira ciste strecinkovy kurs...za 1500
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: Dobře, tak mám návrh :)) Pokud mě do konce března dostanete někdo do provazu, tak půjdu :D hihihi ))
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Ahoj, nevíte, kde lze v Praze chodit jenom na strečink? (Ne nutně do pole dance studia). Našla jsem jenom jeden v 7:30 ráno (to fakt nedávám :-))) a jeden někdy odpoledne (Suzukiho str.), to jsem v práci. Třeba v nějaké posilovně... Díky :-)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: my jsme to ted taky zkouseli, ale Linda mysli hlavne ty videa... jasne ze zkouset si muzem kde-co, na to neni copyright .)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    LINDAAMELIE: ale musis jit taky, do profiku! ti klidne udelam flexibilitu a strasne je vsechny ponizis:)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    IF_: na vnitrni stehna a kolena, mam s tim obrovskej problem diky extremne tenky kuzi...takze az prijdou, budu chodit na treninky jako Ironman:))
    IF_
    IF_ --- ---
    Nas to teda Stacey nOrmalne ucila..
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: ale treba na treninku nam to jen tak pro zajimavost ukazat muzes ne? to si beztak nikdo nezapamatuje tak aby to kopčil,.. teda beru to podle sebe,.. :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Mne o to fakt nejde je nejak kopirovat, ja nemam v pole dance zadny ambice a stejne tyhle veci nikdy nedam ale chtela jsem jen videt jak to tam vypadalo a je dva ale dobra chapu:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam