• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Nadherny video... pritom na zacatku celkem jednoduchy veci, ale to provedeni je proste na sto procent...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: kazdopadne ma velmi inspirativni fotky :))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    tak takhle dobry asi nebudem, slecny..
    Marion Crampe & Edouard Doye at Milan Pole Dance Studio - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ktr_HZs1JUM

ach ta spinova tyc
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: nejjednodussi veci vypadaj nejlip :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: tulle meduální radu samozřejmě znám a taky jsem se hned ptala, která kamera snímá. Slečna moderátorka mi řekla, že prostřední, ale že mám být natočená k ní - tak jsem byla )
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: rekla bych nadseni, ale to neni dostatecne prehnene slovo ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Mediální rada: Když mluvíš v tv, mluv k divakum, ne k moderatorce:) Ale celkove to bylo dobry:)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: myslím, že po absovování školy mediálních studií bych měla umět mluvit daleko lépe :/ Každopádně, díky všem, kdo chválí, snad se nám povedlo zase pár lidem vysvětlit, že pole dance je fyzicky náročná sportovní disciplína.
    STRIX
    STRIX --- ---
    tak sem to dokoukala,.. Lindo fakt super verbalni projev, mluvis fakt pekne,.. shiva! ruleZzz! :)))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: Co znamená, že byli vydření? Jako že z toho měli srandičky? :))))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: no, tak to by mohlo pomoct :) super ;)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    dekuji kocky..no dyt chce to jen cas, uvidite samy, pujde to... mne to prislo vzdycky jako uplne neuveritelnej hustej trik. jeste mam ale hodne co zlepsovat co se tyce technickeho provedeni... a nejen tohodle
    ps: jestli to uz nekdo zkousite tak mne pomohla rada od Olgy (a samozrejme vsechno co nas k tomu naucila Linda) - priblizit obe ruce vic k zemi tak o 15cm a pokrcit v kolene nohu ktera nesviha - tohle mi strasne pomohlo, jinak bych nad tim maturovala doted
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: jono, je to frajer :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    me s eto tu v praci seka :/ kouknu na to doma,.. uz se tesim :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Huste Shiva, ten handspring!
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    teda abych to uvedla na pravou miru...soustredila jsem se akorat na to jak si nenatahnout sval, pze bez rozcvicky me to pak na druhy den boli...no a dnes se mi to potvrdilo jak moc je to dulezite se poradne rozcvicit a aspon trochu protahnout, zada me bolej jako prase :-/ ale to asi ze shouldermountu, nebude to zrovna muj oblibeny prvek
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: no prave, ty flexy!!! hrůza...jsem v soku pze takhle to asi vypada..ale je fakt ze jsme nestihli rozcvicku takze jsme se nesoustredily moc..aspon ja teda..ale musim na ty spicky davat bacha, nemam to dotazeny
    STRIX
    STRIX --- ---
    donutilo me to jit vyhrabat sluchatka a pustit si to v praci,.. :)))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: me volali kamaradi, at si to rychle zapnu a vsichni z toho byli hrozne vydreni, takze ja bych si fakt s nicim nedelala hlavu :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: http://www.metropol.cz/porady/lady-m/3091/ :))) ty flexy to je hrůůůůza hrůůůza a to vstávání, holky moje!! :DDDD
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: jeste neni, ale bude to v poradu Lady M
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam