• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: myslim ze misto je uz jen na Power Pole...stejne...ale drzim palce aby ses dostala, jinak to jde pres Kalendar akcii na strankach Poletimu, kde se clovek musi registrovat
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: je to na stejnym miste jako minule, hodim ti odkaz do posty
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem se dnes konečně chtěla nahlásit na Oonu a ten ws tam nevidim??
    IF_
    IF_ --- ---
    Nešel byste někdo dnes od 8 na volnou na Hradčanskou?
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Soutěžící s jednou rukou se stala šampiónkou v tanci u tyče – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/262393-soutezici-s-jednou-rukou-se-stala-sampionkou-v-tanci-u-tyce.html?ref=ostatni-clanky
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Smutné posuzovat bez informací, krásné pokud je to vtip:-))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    kamos mi poslal :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Uf tak tohle by pro me nebylo,to jsem si zazila 12 let s basketem kdy jsem na soustredkach musela drit dokud jsem nepadla nebo se nepoblila:) a mam to kazdy den v praci :D takze ja bych to asi nesnesla,jesteze jsem nesla:) ale taky jsem nemocna,to zas neudelam na treninku po tydnu nic:/
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: :) pockala...? :D my tam byly 3 a v momente, kdy nekod nemakal, tak bylo zle :/
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42:
    LIBUSHKA: Holky, mě teda Tanja velmi mile překvapila. Možná jí docvaklo, že s tímhle přístupem u nás nepochodí, takže byla celkem milá ale teda taky po nás pěkně šlapala. Když ukázala něco co už jsem uměla, tak zavelela "takže na druhou ruku"! A bylo))) Tak jsem se akorát zasmála a počkala jsem jak pochodí ostatní a šlo se na další trik. Náhodou mi hodně pomohla s věcma co mi dlouho nešly nebo kterých jsem se bála, takže já jen chválím! Takovýhle tréninky bych potřebovala každej tejden ))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: cumim... pristup jako ucitele TV za sociku ...kdyz si myslis ze nemuzes muzes jeste 2x tolik.. :] tak tady jsem neco prosvihla hmmm
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LIBUSHKA: kazdopadne tanya a pochopeni? to fakt nejde dohromady... furt "co zase rves?" a "muzes mi vysvetlit, proc to nezkousis?" atd atd... no za me to nebylo moc prijemny no... ale je fakt ze tenhle pristup ma proste smysl no, to my jsme na sebe porad hodny, opatrny... ale s tim to asi moc daleko nedotahnem no :(
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LIBUSHKA: jo ale na druhou stranu... ta holcina z brna mela vyhodu, ze byla zvykla na tenkou tyc, takze se urcite naucila daleko vic veci nez ja... protoze liba s padesatkou doma i ve studiu nebyla schopna udelat ani bohyni s natazenejma, protoze jsem furt jezdila jako na klouzacce :/
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: no slecna co tam byla se mnou bulela na plny care, hrozne se bala a jako byly to vsechno hrozne tezky a neznamy triky. to, ceho se normalne na treningu bojime a delame to opatrne se tady jelo na plny care.. ale zas na druhou stranu, jsem se naucila hafo veci na spinovce, asi 6 zpusobu, jak se dostat do supermana, monkey atd... ale jako rusove proste neznaj naky "nemuzu", "pauza" nebo tak neco.... proste to bylo dost no, jsem sama modrina a dneska jsem tam nesla, ne ze zbabelosti, ale protoze jsem doma nemocna s horeckou.
    je proste komickej ten odlisnej pristup. ta holcina byla podle me tak ze dvojky treba a tanya prisla a rekla, takze sm z toho skorpio a superman... a delej vid :D takze proste maso :)
    jiank ze 4 hodin byl asi hodku strecing, kterej byl teda taky neuveritelnej, to kam se hrabe pavla nebo alexandr :)) zkratka maso :)) ale na jednu stranu je mi lito, ze jsem nemohla jit i dnes... ale bohuzel mam takovou tu chripku (nebo co to je) kdy te klouby bolej tak, ze neuneses ani hrnek, natoz sebe :/
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: coze ;-OOO
    tekly slzy, jo? ;] to je priprava na tu soutez? rekni vic.... a to byl jako strecink nebo novy triky? my dneska "jen" floorwork s Yayu ale ...rozbita som jak ciganske hracky.. (sorry to se do cestiny neda prelozit :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: tak, ze jsem v zivote nemela tolik modrin, co ted... sice jsem toho ranec prekonala, ale musim rict, ze tam tekly i slzy a ne malo...

LINDAAMELIE: no myslela jsem na vas, neboj, prej jdete zejtra... a ja znova v nedeli, se picnu :D
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: neděs mě!!!!
    IF_
    IF_ --- ---
    Jak to myslis?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    damy, ted jsem skoncila ws s tanyou a jako... zlatej alexandr
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    muj velky vzor a inspirace od sousedu, navic moc prijemna lektorka...Liza Szabo
    Pole Practice - Pole Dance Fitness Studio Budapest - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BSdkC4cVG4w

husty triky nektery, treba 1:05 musim vyzkouset
    ALTEREGOIST
    ALTEREGOIST --- ---
    STRIX: se asi dobře nudíte co?:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: heeh zlate :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam