• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Trochu OT, pardon, ale nevíte o nějakém internetovém/kamenném obchodě, kde by se daly koupit šály (kromě cirqueonu)?
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: to sem se vsimla :))) sem te dlouho nevidela, tak konecne zas enkde :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: No tak asi ja teda...
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: jezis dík! sem to malem prosvihla! sem to prihlaseni furt odkladala a ted ctu tohle! :D

btw. kdo jdete na power pole?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    sorry... Work hard or stay home :P
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: no bude to zamerene na posilovani, ale kdovi co s vami bude delat .]] ... ja jsem loni byla nadsena z jejiho pristupu, i kdyz musim rict ze uz jen obycejny warm-up v jejim podani nas dost odrovnal, takze se predtim radsi hezky vyspi a bud fit :] ja se tesim na ty tezsi veci jako oona splits a flying K...na to uplne megaaaa i kdyz to nedam, to je jasne, ale aspon to s nami bude zkouset, uii!
    a vis jake ma heslo? Work hard or go home! :DD
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Na ten Powerpole jsem se prihlasila, ale to bude asi hodně na sílu co? tak to nevim teda :(
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: myslim ze misto je uz jen na Power Pole...stejne...ale drzim palce aby ses dostala, jinak to jde pres Kalendar akcii na strankach Poletimu, kde se clovek musi registrovat
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: je to na stejnym miste jako minule, hodim ti odkaz do posty
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem se dnes konečně chtěla nahlásit na Oonu a ten ws tam nevidim??
    IF_
    IF_ --- ---
    Nešel byste někdo dnes od 8 na volnou na Hradčanskou?
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Soutěžící s jednou rukou se stala šampiónkou v tanci u tyče – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/262393-soutezici-s-jednou-rukou-se-stala-sampionkou-v-tanci-u-tyce.html?ref=ostatni-clanky
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Smutné posuzovat bez informací, krásné pokud je to vtip:-))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    kamos mi poslal :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Uf tak tohle by pro me nebylo,to jsem si zazila 12 let s basketem kdy jsem na soustredkach musela drit dokud jsem nepadla nebo se nepoblila:) a mam to kazdy den v praci :D takze ja bych to asi nesnesla,jesteze jsem nesla:) ale taky jsem nemocna,to zas neudelam na treninku po tydnu nic:/
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: :) pockala...? :D my tam byly 3 a v momente, kdy nekod nemakal, tak bylo zle :/
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42:
    LIBUSHKA: Holky, mě teda Tanja velmi mile překvapila. Možná jí docvaklo, že s tímhle přístupem u nás nepochodí, takže byla celkem milá ale teda taky po nás pěkně šlapala. Když ukázala něco co už jsem uměla, tak zavelela "takže na druhou ruku"! A bylo))) Tak jsem se akorát zasmála a počkala jsem jak pochodí ostatní a šlo se na další trik. Náhodou mi hodně pomohla s věcma co mi dlouho nešly nebo kterých jsem se bála, takže já jen chválím! Takovýhle tréninky bych potřebovala každej tejden ))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: cumim... pristup jako ucitele TV za sociku ...kdyz si myslis ze nemuzes muzes jeste 2x tolik.. :] tak tady jsem neco prosvihla hmmm
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LIBUSHKA: kazdopadne tanya a pochopeni? to fakt nejde dohromady... furt "co zase rves?" a "muzes mi vysvetlit, proc to nezkousis?" atd atd... no za me to nebylo moc prijemny no... ale je fakt ze tenhle pristup ma proste smysl no, to my jsme na sebe porad hodny, opatrny... ale s tim to asi moc daleko nedotahnem no :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam