• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    Nechodil by se mnou někdo na boulder nejak pravidelne? Pripada mi ze to na ruce skvele pomaha.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: měly by být na stránkách, ale koukám, že nejsou. Zkusím je vypátrat.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Ta tyč se děsně hejbe :O
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Spíš bych potřebovala k tomu nějaký materiály, který bych mohla dál distribuovat:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    0:20 !!!!!!!!!!!!!!!
    Karry Summers IPC Entry 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=WON9YFBQk_Q
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: If, mediální propagaci soutěže mám na starosti já, takže pokud tě napadají nějaké možnosti, pojďme dát kafe a něco vymslet! :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: cywe, za chvili se nekdo na ty tyci udrží jen mezi půlkama,.. hustý.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    jen tak pro zpestreni :)

IF_
    IF_ --- ---
    Jsem Olze nabizela,zatim se neozvala..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: od nas z L4 jedna kamoska...Catt, Amateri, a jinak o nikom nevim :) ale podle fb tipuju hojnou ucast z jinych mest a jinych studii

nezavidim tem porotcum bodovani, vypada to strasne komplikovane
    IF, nechces zmobilizovat nejake kolegy z medii aby o tom pak napsali clanecek? .)
    IF_
    IF_ --- ---
    Kdo ze znamych lidi teda soutezi?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: taky jsem na tu porotu tedka koukala, je to celkem maso :)) bych se stydela desne :D
    kazdopadne ja jsem tedka na ws s tanyou zkousela fakt hafo zpusobu, jak se dostat do supermana a zjistila jsem, ze paradoxne nejhur se mi tam leze z toho, co jsem umela jako prvni a to je z toho starfish... to boli asi ze vseho nejvic.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Tak já jsem ráda, protože budu jen divák:) Ale ty Češky teda neznám.

Jinak já dělám supermana ze starfishe jen... já neumim crash, snažila se mě ho naučit Linda i Stacey, ale nulovej výsledek... kdybyste na mě měl někdo čas to se mnou zkusit na volné, budu vděčná :))
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: A jo, mas recht, uz se mi to mota, pac potom jsme dělaly shoulder m.... No ale to přehození rukou trochu nářez no:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: nas uz to Linda ucila (tusim ze na sobotnim ws s triky Beccy Butcher), ale ze by mi ten prechod z pike sel tak rychle tak to ani nahodou
    Jinak nevim jak vy, ale mne se do supermana nejlip leze z emergency exit / starfish...na tom se neda skoro nic pokazit, z "crashe do V" se mi to zasekava no a tohle z helikoptery/pike je uz fakt umeni .)

btw nadhodim tema - co rikate na to, ze na mistrovstvi CR maji v porote hodnotit Alesia, Laurence a Alexandr! trochu masakr, ne? bych se asi po... :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: je to z vrtulniku no :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: dyt to neni shouldermount ne? to vypada jak klasicky véčko,..nebo helikoptera nebo jak se tomu nadava
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Když zvládneš shoulder mount tak by ses to pak mohla naučit :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: myslim, ze existuje spousta elegantnejsich zpusobu, jak se dostat do supermana ;) kazdopadne si to uzij
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam