• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    IF_: Všimni si, že ta dolní není na tyči.
    IF_
    IF_ --- ---
    BIDAK: Luxus...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: david fotil :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Od Davida, snad od Líby ne :D?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: kdo to je, nevis_?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    jedna paradicka od davida :))

IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Jako dobrý, ale mám radší více chlapskej styl :)
    IF_
    IF_ --- ---
    FUCK!

LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: gratuluju :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: vitej v klubu! myslim ofc v klubu prasklych kalhot... :]
    STRIX
    STRIX --- ---
    tak jako včera u shivynky doma 2x handspring krataskach,.. po třetí snaha ho udělat v džínách - ruplý gatě,.. tralaláááá,.. ale dala sem ho, yeah! :))))
    STRIX
    STRIX --- ---
    ja ho moc nemusim, ale po tomhle videu sem zmenila nazor,.. moc peknej tanecni projev, a ten trik v 1:18 wtf? :))))
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: Musíte si najít to správný místo. Obecně platí, že čím víc to rveš do podkolení jamky a snažíš se tu tyč kolenem co nejvíc sevřít, tím víc to bolí :) Měla jsem to podobně. Bolelo to tak, že jsem si za boha nedokázala představit, že bych se měla pustit. Pak mi v HK ukázala jedna lektorka z pole divas, že si to tam dávám špatně. Ta tyč má být víc jakoby na lítku než přímo pod kolenem.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: hele tohle je o bolesti pod kolenem... me to treba neboli vubec a prijde mi to jednoduchy a kamaradka z toho nejvic umira :/ kazdej to ma jinak
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: rekla bych ze se musis naucit rozlozit vahu (a snazit se odtahnout od tyce jakoby odstredivou silou) ale jinak na tom neni nic, pze je to uplne stejny pocit jako scorpio...takze pokud ho zvladas, co si myslim ze urcite, tak ti to pujde
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: marley. no v tom te drzi zahakla noha jakoby ve scorpiovi, kterou si musis drzet rukou za tyci.... to dostatecne jisti
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    IF_: my teda na baletu zadny hnusarny nedelaly, problem je, ze se ty narty zdefromujou po letech cviceni a pokud to nekdo chce urychlit, kdo nikdy balet nedelal, tak fakt musi delat baletni cvika a lamat... nebo aspon hodne silove cvicit flexibilitu na zahratych nartech...
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: No aspoń až opadnout ty šílený jelita tak jo:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam