• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: namahava... :) bylo mene lidi nez na oteviracce hradcanske, ale zato vic chlapu (asi boyfriendi), a vic necvicicich co jen sedeli vzadu a koukali....Catt to tam totalne rozjela, jsem nestihala... jeden kluk se me ptal jestli znam Veroniku Rehorovou...rekla jsem jen ze jo... :) pak jsem ho ucila shouldermount...meli jsme dort, sampano, jahody, slivovici... ty tyce jsou desne vysoke, nekomu klouzaly, mne ne, ale uplne skvele se prepinaji do spinoveho rezimu..ani mi nevadilo ze jsou to 50tky, ale dost se hejbou kdyz jses uplne nahore...
    kazdopadne lepsi akce byla den pote, Mezinarodni den tance, sly jsme tam s Catt a naucili se asi 15 novych triku behem 3 hodin, masakr! Tereza dobre vysvetluje, a ta jejich druha lektorka, Maruska, mimochodem prej samouk, zase ukazovala veci pro az moc pokrocile na muj vkus (treba ty downsplits na foto), a dali jsme si strasne do tela, jeste ted me vsechno boli... ale oni prej budou delat tyhle vikendove akce casteji, tak ti nemusi byt lito
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    Jaká byla otvíračka Karlína? Stve mě, že jsem nemohla dorazit, ale jsem neschopná téměř vylézt z postele :(
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    dnes se mi povedla jedna z veci znacky "ani ve snu"... kdyby tam byl jeste ten provaz, tak jsem spokojena..
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    :)

LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    BTW, ve Firefly se můžete pomalu začít těšit na novou lektorku. Kdysi dávno chodila k nám jako kurzistka a ted se vrátila po půl roce co byla trénovat v anglii a je děsně namakaná! ))))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: wow, to musím zkusit!
    IF_
    IF_ --- ---
    Hele tak asi vecer pujde jeste kamarad pokud bude jeste volno, chce to zkusit:D
    IF_
    IF_ --- ---
    Cupr:)!
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jo! jsem tam nahlasena...konecne se potkame po dlouhy dobe, vid?
    IF_
    IF_ --- ---
    Někdo se mnou zítra od 8 na volnou na Žižkov?
    IF_
    IF_ --- ---
    Včera jsme trénovaly s Olgou Petrovou a bylo to super:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    dámy? kdo uz umi shouldermount? objevila jsem na youtube spestreni... Leg Circle trick..jsem zvedava jestli to pujde

Leg Circle Pole Trick - Liz M - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=y6WoUV8jnC4

STRIX
    STRIX --- ---
    Sport Expo - Incheba
    http://www.sport-expo.cz/
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: 6 amateru a 6 profi
    no ja nevim koho z nich znas :) apis asi ne.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: a kolik holek cca soutezilo? z amateru nekdo koho zname?
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: no jasny, ale štěpán je zas přítel Růži, která se účastnila. To je taky takový na prd. no budou fotky, nekdo tam taky natacel, takze se na netu brzy neco objeví určo.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: tak stepan je jeden z prvnich istruktoru poledance u nas... takze by tomu asi rozumet mel..
    jinak mas teda apson naky video? nebo tak neco?
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: čaau, já sem utírala tyč :D páč sem ještě než to začalo, zkusila udělat véčko, jestli to teda jako pude nebo ne,.. a rozhodila sem si ty žebra tak, že sem ráda že můžu sedět.

jinak sousta věcí je potřeba doladit. jako treba takovy kraviny, že na lístečky, kde si holky losovaly písničky sme mohli napsat spíš fakt celej název písničky než jen číslo,.. a pak v sesitu hledat jakej song ma tohle cislo :D

porota dostala peknou sodu,.. pac o PD veděli asi tolik věcí jako já o kvantový fyzice, až na Štěpána, přítele Růži, což taky nebylo uplně ok.

al jinak celkove si myslim, že to budou dobrý akce až se to poladí.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    tak jaky byl battle pls? a chci vedet VSECHNO! .]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam